+5 tips til indendørs aktiviteter for børn og voksne under hjemmekarantæne

Corona-krisen har for alvor sat sine spor, og de fleste arbejdspladser er lukket eller også er man blevet sendt hjem for at arbejde. Uanset din situation, så betyder den nuværende krise, at timerne indendørs er steget voldsomt for de fleste.. Men hvordan skal man få gjort sit arbejde hjemmefra med børn i baggrunden? Hvad skal ungerne lave? Vi har samlet +5 forslag til indendørs aktiviteter for børn og voksne for jer der er i hjemme karantæne.

Et stort antal af landets arbejderklasse, arbejder hjemmefra grunden denne corona-virus

Coronavirussen har for alvor sat gang i debatten om nedlukning af hele landet…for da ikke at nævne flere lande i denne kategori. Det kan være en vanskelig tid for mange familier, som plejer at sætte børnene af i børnehaven eller skolen, men nu selv skal sørge for hjemmeskoling kombineret med arbejdsplads.

Aktiviteter for voksne og børn der samler familien

Hvis du spørger os, er det ikke kun en negativ ting, for en gang skyld har mange af os mere kvalitetstid med familien (måske “lidt” for meget) men uanset, så kan man benytte den ellers triste situation til noget positiv og samle familien med sjove aktiviteter for hele familien, når tiden er til det.

En af de helt store emner for familien som elsker naturen, har de seneste dage været den populære “Skov Bingo” eller skulle vi sige “Natur bingo”. En super smart måde at få børnene ud i naturen, hvor der selvfølgelig tages forbehold for de offentliggjorte nye forhåndsregler, så vi alle sammen er med til at mindske smittespredningen.

Indendørs aktiviteter for børn der giver dig arbejdsro

Har du brug for ro og fred en stund, for at få passet dit arbejde men føler denne opgave er nærmest umulig med urolige børn der keder sig og har gået død i Ipad-en eller andet. Så kan det være nogen af disse indendørs aktiviteter falder i børnenes smag.

Ipad’en kan for mange være en rigtig fin ting, for at få barnet til at beskæftiges, mens barnet har det sjovt eller måske bruger den til at lave lektier. Samtidig findes der også mange andre spændende tiltag man kan gøre for at aktiverer ens børn til at have det sjovt indendørs. Vi har taget et kig på nogle af de mest populære læringsplakater for børn i alderen 0-6 år. Her kan børneværelset pyntes op, og samtidig være med til at beskæftige den lille med at lærer på værelset. “Lærer mens man har det sjovt” – lyder vores motto. Se f.eks. den lærerige alfabet plakat, som hurtigt kan skabe fokus hos den lille.

Hold dig og familien sikker i hjemmekarantæne

Hos Smilbart ønsker alle vores medmennesker at komme trygt og sikkert igennem denne Pandemi og derfor anbefaler vi derfor alle at de holder sig opdateret på de seneste nyheder, påbud, love og regler der gælder i denne krisetid.

Vi har samlet en række hjemmesider hvor du kan finde nyttig information og opdatering omkring Corona COVID-19 virusen i både danmark og på verdensplan.

Vi holder webshoppen og hjemmesiden åben igennem hele corona-krisen, så længe myndighederne ikke sætter krav om lukning. Vi er en lille iværksætter-virksomhed, så vi sætter stor pris på alle ordre i disse tider. Du kan læse mere om vores tiltag for at undgå smitte ved køb i vores webshop herunder.

Vi leverer gratis hjemmelevering/privatlevering i hele perioden, så folk altid har mulighed for at bestille hjem til hoveddøren. Dette er også en af vores nye tiltag, for at mindske spredningen ved at besøge en pakkeshop.