Shop julegaver i dag

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Barnedåbsgave

I dette indlæg tager vi et kig på barnedåbsgaver til drenge- og pigeværelset. Vi tager et kig på udvalgte produkter, som vi har erfaret fra vores kunder, er et stort hit som barnedåbsgave. For hvilke produkter benytter vores kunder, så de derved kan få givet en sød, brugbar og personlig gave til barnedåben til ham eller hende, som altid vil blive husket?

Skal du til barnedåb, men ved du ikke rigtig, hvad du skal give? Det kan være svært at komme på en god og personlig gave til barnedåben, som andre gæster heller ikke finder på at give. En gave til barnedåben skal gerne være noget, forældrene husker på blev givet netop den dag, og som de kan bruge til barnet på den ene eller anden måde.

Det er ikke så ofte, man kommer til barnedåb. Når man endelig gør, vil man naturligvis gerne give en sød og personlig gave, som stikker lidt ud og bliver husket tilbage på med et smil på læben. Udover at forældrene gerne skal blive glade for gaven, er det også essentielt, at gaven på længere sigt kan give glæde for barnet – det er jo netop hele meningen med gaven. Men dette in mente gør det bestemt ikke gavesøgningen nemmere – for du jo ved jo ikke, hvad barnet kommer til at være glad for at lege med eller bruge i sin hverdag! 

Vi godt, det bestemt ikke er nogen nem disciplin – ikke desto mindre er vi sikre på, at vi kan hjælpe dig med at finde den helt rette gave til glæde for både forældrene og for barnet, når det bliver lidt ældre.

 

Barnedåbsgave Børn Baby Dåbsgave

 

Ideer til barnedåbsgave

Der findes utallige ideer når det drejer sig om den ”perfekte” gave til barnedåben. Det kan være alt fra bamser, legetøj og alt mellem himmel og jord. Men hvilket sortiment af produkter er at finde hos Smilbart, når du gerne vil give den perfekte barnedåbsgave? Hos Smilbart har vi et bredt udvalg af plakater, som passer til mange forskellige indretninger af børneværelser. Er børneværelset lyst, mørkt eller måske en blanding af mange forskellige stilarter? Så har vi med den neutrale hvide baggrund og lækre nuancer, skabt plakater som passer til indretningen af mange forskellige børneværelser.

 

Barnedåbsgave

Personlig Barnedåbsgave

Når du vælger en gave til ham eller hende den lille, vælger du oftest en gave som du synes er sød, eller som du ved mor, far eller baby synes om. Derfor er en plakat en ideel gave at give til barnedåben, som kan bruges på børneværelset. En personlig plakat med barnets ynglings dyr, er en fantastisk mulighed for at pynte børneværelset med vægdekoration, som ikke er til at se på gulvet. På denne måde har du altså mulighed for at give en gave som er fremme året rundt, samtidig med at en plakat er med til at pynte de tomme vægge på børneværelset.

 

Når vi snakker personlig barnedåbsgave, kan det være alt fra vores almindelige dyreplakater til stjernetegns plakater. Men, hvad er forskellen på vores alm. dyreplakater og stjernetegn plakater egentlig? Forskellen finder du ved at alle vores plakater med stjernetegn, er udviklet tanden mere personlig, da barnets stjernetegn er dateret på plakaten. På denne måde giver du en barnedåbsgave, som både er personlig, sød og lige til at hænge op på væggen.

 

Barnedåbsgave Pige

 

Stjernetegn-Skorpion

 

Stort set alle vores plakater kan bruges på drengeværelset eller pigeværelset. Netop at den grund er det også lettere for dig som kunde, at finde plakater til den lille. Vi har dog enkelte plakater som er lyserøde, og som klart gør sig mere gældende på pigeværelset, hvis man er til det mere ”lyserøde”-look. Som f.eks. den søde lyserøde skorpion plakat, som også er en del af vores stjernetegn serie.

 

Barnedåbsgave Dreng

 

Dinosaur Børneplakater

Vi har netop kigget på en personlig barnedåbsgave til pigeværelset. Du skal naturligvis ikke snydes for hvordan vores kunder handler ind på shoppen, når de er på udkig efter en sød, personlig og sej plakat til drengeværelset. Ovenover ser du billedet af den søde Smilbart dinosaur plakat som en del af mere end 30 forskellige børneplakater. Det kan næppe komme som en overraskelse når vi skriver, at den søde lille dino er et stort hit blandt vores kunder! Den lille dinosaur er et hit, fordi den er super sød, spreder smil på børnenes læber og så er den bare “SUPER SEJ!” – det siger vores kunder hvert fald.

 

Barnedåbsgaver og tilbud

Når du handler hos Smilbart, kan du med fordel anvende rabatoden “3FOR2” ved køb af 3 plakater eller mere. Derved spares 170 kr.