Barselsgave

 

Leder du efter den rette barselsgave og mangler ideer til mor, far og baby som lige er kommet til verden? Måske dit familiemedlem, veninde eller en anden du kender allerede har fået en lille til verden? Så skal du naturligvis have en barselsgave, hvis det er noget du er på udkig efter. Hos Smilbart finder du et stort udvalg af barnedåbsgaver, barselsgaver og generelle lækre og søde ting som interiør til det nye børneværelse. Vi deler tips, tricks og en masse ideer til dig som leder efter inspiration til børneværelset.

 

Barselsgave

 

Barselsgave til børn

 

Der findes enormt mange søde og praktiske ting som du kan give i barselsgave til den kommende familie. I dette blogindlæg kommer vi ind på nogle af vores mest populære produkter som vi med sikkerhed ved, at mange som har stået i dit sted, har modtaget stor begejstring hos modtageren når gaven åbnes. Har du allerede overvejet nogle bestemt ting? Eller er du helt tom for hvilken gave du skal give i barselsgave? Nedenunder finder du 5 forskellige produkter som vi håber kan hjælpe dig frem til at finde den perfekte barselsgave fra dig.

 

 

Barselsgave Børneværelse Barn

 

Barselsgave til børneværelset

 

Plakater er en af nutidens trends, især når det kommer til indretning af børneværelset. Med søde plakater til børneværelset, kan du på denne måde dekorerer værelsets vægge, uden det kommer til at fylde, som f.eks. en masse legetøj på gulvet. Med det sagt, kan en barselsgave som f.eks. den søde dinosaur plakat fra Smilbart, som hurtigt kan være med til at give rummet stemning. Netop stemning er en af de smarte ting som børneplakater kan bidrage med på børneværelset. Mange af vores kunder dekorerer børneværelset med plakater ved sengen. På denne måde ser barnet noget som giver smil på læben ved første øjekast om morgenen.

 

 

Personlig Barselsgave Børneværelse Barn

 

Personlige barselsgaver

 

Kender du allerede kønnet og måske terminsdatoen? En personlig barselsgave er at finde under vores nye serie med stjernetegn plakater til børneværelset. Alle vores stjernetegn findes med nuttet smilbart dyr, fortolket som alle vores øvrige dyreplakater – nemlig på en super nuttet måde, med at touch “Smilbart” på alle stjernetegn motiverne.

 

Når vi vælger at kategorisere vores stjernetegn som en personlig barselsgave, gør vi det fordi de indeholder en tekst ved hvert stjernetegn. En tekst hvor barnets stjernetegn er dateret derpå. På denne måde har du mulighed for at bestille en personlig plakat, med et nuttet dyr og tekst.