Hos Smilbart elsker vi det barnlige og fantasifulde univers. Børn inspirerer os, hvilket blandt andet kommer til udtryk i vores målstok til børn, som både stimulerer barnets kreative univers og bringer dine egne barndomsminder op til overfladen. 

Målestok Til Børn Højdemåler

Hvad er en højdemåler/målestok?

En højdemåler til børn er en målestok, som du og barnet kan bruge til at følge med i barnets udvikling. Med den kan I uge for uge eller måned for måned følge med i, hvor meget barnet vokser. Højdemålere til børn kommer i mange størrelser, former og designs – hvilken du ønsker at give til dit barn, kommer helt an på, hvor personlig, kreativ og inspirerende du ønsker, den skal være.

 

Pige-Børneværelse

Hvorfor købe en højdemåler?

Husker du, hvordan dørkarmen eller væggen hjemme hos dig var fyldt med blyantstreger? Og husker du, hvor vigtigt det var for dig, at du var vokset 2 centimeter mere end sidste gang? Så ved du også godt, at en højdemåler ikke blot er en praktisk måde at måle dit barns højde på – det er også en personlig gave, som bringer nytte på mange måder:

1. Det er en personlig gave

Som nævnt lige før, synes vi, at en højdemåler til dit barn er en personlig gave. For du får ikke kun noget ud af at give dit barn en højdemåler – det gør dit barn også! Børn elsker at følge med i deres højde, da det i deres verden er vigtigt at kunne sammenligne sig med andre børn – de elsker at kunne fortælle legekammerater, pædagoger eller lærere, at de er vokset hele 2 centimeter siden sidst!  

Det betyder meget for børn, hvor meget de vokser, og om de næste gang er høje nok til forlystelsen med dragen i Legoland. Vil du derfor gerne give dit barn en gave, som er personlig, og som bliver taget hyppigt i brug, så er en højdemåler fra Smilbart et godt bud.

2. Den bidrager til kreativ indretning

Udover et barn, der kommer til at få det sjovt med at måle sin højde og sammenligne sig med sine søskende eller søde legekammerater, bidrager højdemålere fra Smilbart også til en kreativ indretning.

Vi har haft meget stor fokus på designet, så det rammer barnets univers mest muligt. Vores højdemålere er derfor med søde og nuttede dyr, som vi er ret sikre på, dit barn vil komme til at elske og som passer perfekt ind på børneværelset!

Vi har desuden taget højde for, at den kan bruges som vægdekoration, når den ikke er i brug. Vi har nemlig monteret en ramme på den, så den også er til gavn, når højden ikke er i fokus.

3. Den bringer minder frem (for dig og barnet)

En personlig højdemåler til dit barn er med til at bringe minder frem. Ikke nok med at minderne om blyantreger og navne på vægge og dørkarme dukker op i dine egne erindringer, så er det også en gave, som vil bringe minder frem, når dit barn er blevet ældre.

Selv når barnet er vokset fra højdemåleren, bør du gemme den til senere brug – ikke fordi den skal bruges til at måle højden med – men fordi den vil bringe minder frem om en tid, som var fantasifuld, legende og kreativ. Det betyder meget mere end du tror, at du gemmer personlige ting fra dit barns barndom – både for dig selv, men også for dit barn.

Hvilke højdemålere har Smilbart?

Er du overbevist om, at en højdemåler i et flot og kreativt design kunne være den perfekte gave til dit barn? Hos Smilbart kan vi ikke sige det nok; vi elsker højdemålere på grund af den glæde, de giver hos børn.

Vi tilbyder derfor to forskellige slags:

Højdemåler-Pige

En højdemåler til børn med kaninus.

Højdemåler-Dreng

En højdemåler til børn med pingvin.

Begge vores højdemålere er lavet i samme flotte og kreative design med søde og nuttede dyr på. Den eneste forskel på vores fine højdemålere er, at der er en pingvin på den ene og kaninus på den anden – præcist som du kender dem fra vores søde og nuttede plakater.

Derudover kommer de i to forskellige farver, hvoraf den ene henvender sig mere til piger og den anden til drenge.

Ønsker du at købe en højdemåler af andre grunde end dem, vi har nævnt? Så hører vi gerne om dem!

Plakater Til Børneværelset

Plakater til børneværelset - Inspiration til ophæng på børneværelsets tomme vægge, i form af plakater til børneværelset   Bliv her inspireret af vores ” Plakater til børneværelset ”-liste. Her får du et overblik over nogle af vores mest solgte børneplakater til...

Barselsgave

Barselsgave   Leder du efter den rette barselsgave og mangler ideer til mor, far og baby som lige er kommet til verden? Måske dit familiemedlem, veninde eller en anden du kender allerede har fået en lille til verden? Så skal du naturligvis have en barselsgave,...

Barnedåbsgave

Barnedåbsgave I dette indlæg tager vi et kig på barnedåbsgaver til drenge- og pigeværelset. Vi tager et kig på udvalgte produkter, som vi har erfaret fra vores kunder, er et stort hit som barnedåbsgave. For hvilke produkter benytter vores kunder, så de derved kan få...

Find inspiration til indretning af børneværelset

Indretning af børneværelse Her finder du alt, hvad du skal bruge til at indrette et hyggeligt og fint børneværelse. Vores store udvalg af interiør er alt sammen i skønne farver, stilrent design og med flotte mønstre og motiver. Se alle de populære møbler, tæpper,...

Wallstickers til børneværelset

Wallstickers til børneværelset Det er med stor glæde at vi nu kan præsentere ”Smilbart Wallstickers”. Sortimentet bliver beriget med flere søde dyr i form af wallstickers til børneværelset i absolut topkvalitet!     Vi har længe gået med tanken om Smilbart...

Smilbart garanterer:

 

Checkmark Fri fragt fra 499,-
Checkmark 30 dages returnering
Checkmark 1-3 dages levering
Checkmark 5 stjerner på Trustpilot

 Smilbart Danmark

Om Smilbart

 

Smilbart er en virksomhed med fokus på børneværelset. Vi producerer og designer små søde dyreplakater, som passer ind på de fleste børneværelser.