Gratis levering 24 til 48 timer 📦

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Indretning af pigeværelse

Mangler du inspiration til indretning af børneværelset? Vi har fundet på 7 fantastiske ideer til indretning af børneværelset og afslutningsvis lidt bonusinfo om vores kommende børneplakater mm. på webshoppen.

Inden vi går i gang, vil vi kort fortælle:

Om det er indretning af et nyt børneværelset til den lille nye eller omrokering af et eksisterende børneværelse så kan du finde gode tips og inspiration til indretning lige her.

Idé #1 til indretning af børneværelset: Dinosaur plakaten

den seje dino plakatSelvom det er over 65 mio. år siden dinosaurerne uddøde så skal dinosaurerne ikke forglemmes eller anses som et fabeldyr, da de er en del af jordens historie og nogle facinerende krybdyr.

Hvem af de seje drenge vil ikke have den seje dinosaur plakat på sit værelse?

Idé #2 til indretning af Pigeværelse: Højdemåler plakat

Højdemåler-Pige

Ligesom dinosaur plakaten kan fortælle om historie og ikke mindst udvikling, så er en højdemåler plakat både sjov og læringsrig for børnene.

Den kan give indblik i deres egen udvikling og skabe familiehygge når børnene skal måles i højden.

Idé #3 til indretning af børneværelset: ABC plakat

Nu hvor vi allerede er inde på emnet omkring børns udvikling så er det en selvfølge vi bringer en plakat som netop kan hjælpe til med børns udvikling, nemlig læringsplakaten: Alfabet plakat

Idé #4 til indretning af børneværelset: Tælle plakat

Tal plakat

Med alfabetet lærer barnet de danske bogstaver som hjælper barnet på vej mod opstart af folkeskolen. Giraffen står altid klar til at hjælpe den lille igang med tallene om det er morgen, middag eller aften. Find den flotte Tal Plakat.

Se her alle vores søde børneplakater. Se også de super søde Smilbart Wallstickers.