Plakater til børn

– Inspiration til børneværelset

 

Bliv her inspireret af vores ”Plakater til børn”-liste. Her får du et overblik over nogle af vores mest solgte børneplakater til børneværelset 2019. Til start præsenterer vi enkelte motiver samt historien bag. Det er nemlig ret sjovt når man læser historien bag de mest populære Smilbart plakater til børneværelset.

Dinosaur Børneplakater

Dinosaur Plakat

Er den lille vild med en sød, sej og mega nuttet dinosaur plakat? Så er dette plakaten for dig! Dinosaurplakaten startede som en tanke tilbage i sommeren 2018. Efter mange måneders efterspørgsel efter en Smilbart dinosaur plakat, måtte vi til tasterne, for at designe og udvikle en ”Smilbart Dinosaur”. Med dette sagt begyndte vi at skitsere en masse forskellige motiver indtil den rigtige skitse synes klar. Det vigtigste for os var at motivet skulle udtrykke ”Smilbart” – ved altid at kunne frembringe et smil på læben.

Blæksprutte Børneplakater

Blæksprut Plakat

Til lands, vands og i luften…denne gang bliver vi til vands, for her ser du ”Blæksprutten” et motiv med lækre blå nuancer kombineret med et charmerende smil og frækt lille strithår. Vi havde efterhånden en hel serie med landdyr. Derfor gik vi i tænkeboks for at kreerer et vanddyr, som tilsidst endte med at blive denne lære lille ”gut”. Blæksprutten skiller sig minimalt ud, mens dens lækre farverige blå farve. Farve eller ej, blæksprutten passer sammen med de fleste dyrebilleder på shoppen, selvom dens farver skiller sig mere ud en noget andet motiv på shoppen.

Stjernetegn Løven Plakat Børneværelse

Løve Plakat

I starten af året lancerede vi en helt ny serie bestående af stjernetegn plakater. Disse stjernetegn plakater måtte naturligvis indeholde en løve, en løve som faktisk tog mere end 2 uger om at designe, da vi havde svært ved at ”knække koden” til den perfekte ”Smilbart løve”. Det lykkedes, synes vi selv, og flere af vores kunder som har løven hængende har sidenhen sendt os billeder og beskeder som gør at vi godt turde kalde løven for et ”sikker hit!” såfremt du leder efter en personlig gave til mor, far eller barnet.

Kanin Børneplakater Pige

Kanin Plakat

De fleste børn elsker kaniner. Faktisk tror vi også på, at de fleste børn har leget med kaniner, og netop derfor er kaniner et dyr som mange børn enten kender til, eller komme til at kende mere til. Kaninen er symbolet på mange menneskers barndom. Vi har med dette motiv farvebelagt det til helt specifikt til pigeværelset, for at det blev lettere at vælge for dig eller Jer, som leder efter dyrebilleder til pigeværelset. Sammen med den lækre lyserøde kanin plakat, har vi også udviklet en ”bror” til kaninen, ved navn ”Hr.Kanin”. Ham kan du finde på shoppen under fanen børneplakater – hvor du hurtigt ser en kanin magen til med lækker babyblåt udseende.

Alfabet Plakat til Børneværelset AlfabetetABC Plakat: Alfabetdyr | Danmarks Favorit Alfabet Plakat med Dyr

ABC Plakat

De fleste leder efter læringsmateriale til barnet inden skolestart. Vi synes det kunne være sjovt og i særdeleshed spændende at give vores bud på den ”perfekte læringsplakat” for børn i alderen 0-5 år. Dette bud faldt på den ”lettere” ABC plakat, som er for børn som lige har lært bogstaverne og udtalelserne af flere af dyrene. Derfor har vi døbt denne ABC plakat for ”Den Perfekte ABC plakat til den nye start”. Er du på udkig efter flotte ABC plakater med unikke Smilbart dyremotiver, samtidig med at sværhedsgraden må være til at ane? Så er Alfabet plakaten til højre et perfekt bud.