Plakater til børneværelset

– Inspiration til ophæng på børneværelsets tomme vægge, i form af plakater til børneværelset

 

Bliv her inspireret af vores ” Plakater til børneværelset ”-liste. Her får du et overblik over nogle af vores mest solgte børneplakater til børneværelset 2019. Til start præsenterer vi enkelte motiver samt historien bag. Det er nemlig ret sjovt når man læser historien bag de mest populære Smilbart plakater til børneværelset. Alle plakater til børn som du ser og læser om i dette blogindlæg, er udviklet i samarbejde med børnene selv og naturligvis vores grafiske afdeling.

 

Dinosaur Børneplakater

Dinosaur Plakat

Er den lille vild med en sød, sej og mega nuttet dinosaur plakat? Så er dette plakaten for dig! Dinosaurplakaten startede som en tanke tilbage i sommeren 2018. Efter mange måneders efterspørgsel efter en Smilbart dinosaur plakat, måtte vi til tasterne, for at designe og udvikle en ”Smilbart Dinosaur”. Med dette sagt begyndte vi at skitsere en masse forskellige motiver indtil den rigtige skitse synes klar. Det vigtigste for os var at motivet skulle udtrykke ”Smilbart” – ved altid at kunne frembringe et smil på læben. Derfor blev Dinosaur plakaten hurtigt en del af hvor plakater til børneværelset som går under kategorien “Førtidslevende dyr”, dog en lidt mere “cute en af slagsen”.

 

Blæksprutte Børneplakater

Blæksprut Plakat

Til lands, vands og i luften…denne gang bliver vi til vands, for her ser du ”Blæksprutten” et motiv med lækre blå nuancer kombineret med et charmerende smil og frækt lille strithår. Vi havde efterhånden en hel serie med landdyr. Derfor gik vi i tænkeboks for at kreerer et vanddyr, som tilsidst endte med at blive denne lære lille ”gut”. Blæksprutten skiller sig minimalt ud, mens dens lækre farverige blå farve. Farve eller ej, blæksprutten passer sammen med de fleste dyrebilleder på shoppen, selvom dens farver skiller sig mere ud en noget andet motiv på shoppen.

 

Stjernetegn Løven Plakat Børneværelse

Løve Plakat

I starten af året lancerede vi en helt ny serie bestående af stjernetegn plakater. Disse stjernetegn plakater måtte naturligvis indeholde en løve, en løve som faktisk tog mere end 2 uger om at designe, da vi havde svært ved at ”knække koden” til den perfekte ”Smilbart løve”. Det lykkedes, synes vi selv, og flere af vores kunder som har løven hængende har sidenhen sendt os billeder og beskeder som gør at vi godt turde kalde løven for et ”sikker hit!” såfremt du leder efter en personlig gave til mor, far eller barnet.

 

Kanin Børneplakater Pige

Kanin Plakat

De fleste børn elsker kaniner. Faktisk tror vi også på, at de fleste børn har leget med kaniner, og netop derfor er kaniner et dyr som mange børn enten kender til, eller komme til at kende mere til. Kaninen er symbolet på mange menneskers barndom. Vi har med dette motiv farvebelagt det til helt specifikt til pigeværelset, for at det blev lettere at vælge for dig eller Jer, som leder efter dyrebilleder til pigeværelset. Sammen med den lækre lyserøde kanin plakat, har vi også udviklet en ”bror” til kaninen, ved navn ”Hr.Kanin”. Ham kan du finde på shoppen under fanen børneplakater – hvor du hurtigt ser en kanin magen til med lækker babyblåt udseende.

 

Alfabet Plakat til Børneværelset AlfabetetABC Plakat: Alfabetdyr | Danmarks Favorit Alfabet Plakat med Dyr

ABC Plakat

De fleste leder efter læringsmateriale til barnet inden skolestart. Vi synes det kunne være sjovt og i særdeleshed spændende at give vores bud på den ”perfekte læringsplakat” for børn i alderen 0-5 år. Dette bud faldt på den ”lettere” ABC plakat, som er for børn som lige har lært bogstaverne og udtalelserne af flere af dyrene. Derfor har vi døbt denne ABC plakat for ”Den Perfekte ABC plakat til den nye start”. Er du på udkig efter flotte ABC plakater med unikke Smilbart dyremotiver, samtidig med at sværhedsgraden må være til at ane? Så er Alfabet plakaten til højre et perfekt bud.

Højdemåler Børn

Højdemåler Til Børneværelset

Når vi snakker børneværelset, kan det naturligvis indeholde mange ting, som f.eks. seng, borde, legetøj og plakater. Til vægpynten kan vi her præsentere jer for den sødeste højdemåler, som vi har lavet i samarbejde med børnene selv – derfor kan man roligt sige at højdemåleren er i børnehøjde hvad udseende og funktion angår. Leder du efter en personlig, interessant og anderledes gave til den lille? Så er højdemåleren et perfekt bud på en mindeværdig gave, som barnet altid kan vise frem, også når barnet bliver ældre. Højdemåleren er produceret af det danske firma Hubertskilte, som producerer en stor del af vores sortiment. Vi har her samlet 2 stk. Smilbart højdemålere, hvoraf den ene findes i en mere ”piget” udgave, som vi kort præsenterer om et lille kort øjeblik.

Højdemåler Til Børn Pigeværelse

Er du på udkig efter en mere “piget” udgave af højdemåleren, kan vi anbefale denne super søde højdemåler til pigeværelset. Højdemåleren er en tidsløs vægdekoration, som udover dens smarte funktion med at måle højden, også sætter sit charmerende indtryk på børneværelset. Højdemåleren er inkl. en lækker magnetramme.

Er du på udkig efter flotte dyreplakater med blå øjne, til stuen, kontoret eller måske soveværelset? Så kan vi anbefale dyreplakater fra DitKoncept.dk, som fås i flere forskellige størrelser. Med motivernes karakteristiske unikke krystalklare blå øjne, som indeholder mere end 20 forskellige ‘Blue Eyes’ plakater.

Inspiration til hjemmeundervisning

Inspiration til hjemmeundervisning   Hjemmeundervisning eller hjemmeskoling? Hvordan bærer man sig lige ad med det? Det er bestemt ikke nogen nem opgave både at planlægge, skemalægge og undervise, mens man samtidig skal passe sit eget arbejde og arbejdsopgaver....

Inspiration til indretning af børneværelser

Inspiration til indretning af børneværelser   Indretningen af et børneværelse er bestemt ikke nogen nem opgave. For det skal kunne mange ting på én gang. Det skal nemlig kunne danne rammen om lektielæsning, kreative udfoldelser, leg og søvn. Pladsen er typisk...

Inspiration til indretning af babyværelset

Inspiration til indretning af babyværelset   Det er fantastisk at få et barn. Det er ganske overvældende og vender med et snuptag op og ned på tilværelsen. Alt skal gerne planlægges ned til mindste detalje, så det går så let som muligt. Det gælder selvfølgelig...

6 inspirerende gaveideer til den perfekte dåbsgave

6 gaveideer til den perfekte dåbsgave   Det er skønt at blive inviteret til barnedåb eller navngivningsfest. Men hvad skal du lige finde på at give? Det er der mange, der spørger sig selv om, når de bliver inviteret til barnedåb. Så du er langt fra den eneste. Vi...