Wallstickers til børneværelset

Det er med stor glæde at vi nu kan præsentere ”Smilbart Wallstickers”. Sortimentet bliver beriget med flere søde dyr i form af wallstickers til børneværelset i absolut topkvalitet!

 

wallstickers kanin

 

Vi har længe gået med tanken om Smilbart Wallstickers, hvorfor vi de sidste mange måneder har testet adskillige materialer, som lever op til samme kvalitet som vores plakater. 

Dette er nu blevet en realitet! Vi har fundet den absolut bedste kvalitet på markedet!

Det betyder at du som kunde kan se frem til at modtage nogle flotte wallstickers til børneværelset i absolut topkvalitet, hvor brugervenlig montering af wallstickers netop er i første prioritet, kombineret med en utrolig høj kvalitet! Alle vores wallstickers pakker perfekt sammen med vores børneplakater som findes på shoppen.

 

Wallstickers til Drenge & Pigeværelset

 

Wallstickers til drengeværelse pigeværelse

 

Vi har taget højde for at alle vores wallstickers skal kunne passe perfekt sammen. Derfor har vi naturligvis skaleret hver enkelte wallsticker perfekt, så de passer sammen ligemeget hvilke du vælger. Vi har nedenfor lavet et lille udsnit af 2 af vores super lækre Wallstickers-pakker.Wallstickers giraf dyr elefant børn2 stk. Wallstickers
250 DKK

Er du på udkig efter få wallstickers til børneværelset, er pakken med 2 stk. Wallstickers lige noget for dig! I denne pakke kan du vælge mellem 20 forskellige dyremotiver som passer ind i netop din indretning af børneværelset.

 

 

 

wallstickers til børn

4 stk. wallstickers (Valgfri)
350 DKK600 DKK (SPAR 250 DKK)

Vi har oplevet stor efterspørgsel siden lanceringen af Wallstickers på et sæt med 4 stk. wallstickers til børneværelset. Det har vi selvfølgelig gjort noget ved! Derfor kan du netop nu bestille 4 stk. valgfrie Smilbart Wallstickers til børneværelset. Med denne pakke får du altså hele 4 stk. wallstickers for kun 350 DKK. Du sparer hele 250 DKK og modtager wallstickers i deltaljeret topkvalitet til børneværelset.

 

 

Opsætning af wallstickers

 

 

Du kan læse mere og bestille de søde Smilbart Wallstickers her.

Smilbart garanterer:

 

Checkmark Fri fragt fra 499,-
Checkmark 30 dages returnering
Checkmark 1-3 dages levering
Checkmark 5 stjerner på Trustpilot

 Smilbart Danmark

Om Smilbart

 

Smilbart er en virksomhed med fokus på børneværelset. Vi producerer og designer små søde dyreplakater, som passer ind på de fleste børneværelser.