Børneplakater

Indret børneværelset med søde børneplakater fra Smilbart. De nuttede børneplakater gør indretningsprocessen en del lettere. Hvorfor ikke indrette børneværelset med søde plakater, som spreder glæde og positiv stemning på børneværelset. Vælg mellem 50 søde og forskellige børneplakater med dyr til børneværelset.

Den Glade Hund
170 DKK

Blæksprutten
170 DKK

Dinosaur
170 DKK

Den lille Ko
170 DKK

Flodhest
170 DKK

Pingvin
170 DKK

Hr.Kanin
170 DKK

Hr.Kat
170 DKK

Kat
170 DKK

Kaninus
170 DKK

Gris
170 DKK

Enhjørning
170 DKK

Får
170 DKK

Elefant – lyserød
170 DKK

Flodhest – lyserød
170 DKK

Elefant
170 DKK

Pony
170 DKK

Ugle
170 DKK

Skildpadde
170 DKK

Frø
170 DKK

Løve
170 DKK

Tiger
170 DKK

Den lille Giraf
170 DKK

Elefant
170 DKK

Panda
170 DKK

Isbjørn
170 DKK

Pindsvin
170 DKK

Giraf – brun
170 DKK

Delfin
170 DKK

Giraf
170 DKK

Den Glade Hund
170 DKK

Blæksprutten
170 DKK

Den søde Hval
170 DKK

Tal plakat
300 DKK

Alfabet plakat
300 DKK

Håndtegnet ABC plakat
300 DKK – 399 DKK

Tal plakat
300 DKK

Den lille søde Hval
170 DKK

Højdemåler Kaninus
349 DKK

Højdemåler Pingvin
349 DKK

Verdenskort til børn
300 DKK

Børneplakater

Vi har et stort udvalg af søde Smilbart børneplakater. Mangler værelset søde plakater som vægdekoration til børneværelset eller plakater som skaber glæde og tryghed på børneværelset? Med de søde børneplakater med dyr fra Smilbart, skabes mere end blot glæde og tryghed. Vælg mellem alle vores nuttede dyreplakater på shoppen. Børneplakater fra Smilbart skaber mere end bare god stemning, det skaber glæde og sætter gang i fantasien hos børnene. Særligt vores læringsplakater er med til at skabe stor glæde, leg og læring. Med vores ABC plakat, tal plakat og verdenskort til børn, skabes hyggelige og sjove lærerige stunder i sammenspil med børnene. Hvorfor er løven i Afrika? Hvor ligger Danmark? Alt sammen sjove og interessante spørgsmål den lille kunne finde på at spørge nysgerrigt om.

 

Lærerige Børneplakater

Gør det sjovt og lære alfabetet med en sød Smilbart alfabet plakat. Sammenspil mellem leg og læring er altafgørende, hvorfor vi har valgt at fokusere på søde og charmerende lærings- og børneplakater. Ofte kan børn kan ikke vente med at komme igang med tallene, derfor er den søde Giraf og tal plakat klar til at hjælpe børnene med tallene i det danske talsystem. Hvilket tal kommer efter 1? Børneplakater med kvalitet. Vores lærerige børneplakater består af tykt kvalitet plakatmateriale, så plakaten holder til mere. Tag et kig på vores mere end 52 forskellige lærerige og flotte børneplakater.

 

Børneplakater

Børneplakater fra Smilbart er mere end blot plakater. Smilbart er et brand med sin opstart i 2017. Vi har siden opretholdt en vis kvalitet, standard og service for vores kunder – hvilket vi vil gøre vores ypperste for! Alle vores børneplakater er svanemærket. Bestilles de søde Smilbart-plakater, støtter du også et sundt og nærende miljø. Vores børneplakater er produceret af bedste kvalitet. Det betyder at du kan se frem til at modtage flotte plakater i den absolut bedste kvalitet.

 

Højdemåler til børn

Se vores søde højdemåler lige her. Den flotte Smilbart højdemåler indeholder nogle af vores absolut mest populære og solgte plakater og er at finde i 2 versioner. 

 

Børneplakater med dyr

Vi har flere forskellige børneplakater som allesammen har hver deres søde, flotte og charmerende udtryk. Vores fokus ligger 100% på indretning af søde børneplakater til børneværelset. Hos Smilbart finder du et gennemgående tema af nuttede dyreplakater! Se fx. vores special designede højdemåler, ABC plakattal plakater og meget mere. Hos Smilbart finder du charmerende og flotte plakater specifikt til vægophæng og til vægdekoration til børneværelset. Vælg mellem hele vores udvalg af søde og lærerige børneplakater trykt på miljøvenligt papir

 

SMILBART DESIGN

Visionen er at skabe en masse søde børneplakater i 2019, som allesammen er med til at udvikle Smilbart i en proaktiv retning. således vi fortsætter med vores koncept “sammenspil mellem leg og læring” med søde Smilbart børneplakater bestående af de nuttede dyr.