Design plakater

I 2018 har vi lagt stort fokus efterspørgslen. Derfor har vi i samarbejde med vore kunder, designet unikke dyreplakater specielt designet til Smilbart-familien. Se start-processen for vores 2018 design plakater nedenfor.

Færdig process

Her ses dinosauren farvelagt √ Søde beskedne øjne, glad, nuttet og super klar til at komme hjem i en masse varme hjem.

Design plakater til børneværelset

Vi har i 2018 udviklet helt specifikke design plakater til børneværelset. Her finder du søde højdemålere, lærerige plakater og nye enkelte og flotte dyreplakater som har til formål at skabe glæde på børneværelset. Børn elsker at følge med i deres hurtige udvikling, hvorfor vi har valgt at udvikle en utrolig enkel og børnevenlig højdemåler. Med højdemåleren følger en eksklusiv magnetramme. Rammen kan benyttes til børnene kreative tegninger og meget mere. Hvorfor er grisen i Europa og hvorfor er der en abe på A’s plads på den søde ABC plakat? Alt sammen læringsplakater som har til formål at skabe læring via. leg.

Design plakater

I 2018 har vi lagt stort fokus efterspørgslen. Derfor har vi i samarbejde med vore kunder, designet dyreplakater specielt designet til den øvrige Smilbart-familie fuld af søde dyr. Se start-processen for vores 2018 design plakater nedenfor.

Børneplakater

Leder du efter unikke, søde og flotte børneplakater med dyr til børneværelset? Tag et kig på de søde børneplakater. Hvilke dyreplakater er et hit hjemme hos jer? Alle vores plakater er designet for at skabe glæde på børneværelset.

Dino
170 DKK

Den lille Ko
170 DKK

Verdenskort til børn
299 DKK

ABC plakat
299 DKK

Højdemåler (Pingvin) inkl. A4 magnetramme
349 DKK – 449 DKK

Højdemåler (Kaninus) inkl. A4 magnetramme
349 DKK – 449 DKK

Den lille Ko
170 DKK

Dino
170 DKK

Unikke plakater

Vi har i 2018 udviklet helt specifikke design plakater til børneværelset. Her finder du søde højdemålere, lærerige plakater og nye enkelte og flotte dyreplakater. Børn elsker at følge med i væksten, hvorfor vi har valgt at skabe en utrolig enkel og børnevenlig højdemåler. Med højdemåleren følger en eksklusiv magnetramme. Rammen kan også bruges til børnenes kreative tegninger og meget mere. Hvorfor er grisen i Europa og hvorfor er der en abe på A’s plads på den søde ABC plakat? Alt sammen lærings- og børneplakater som har til formål at skabe læring gennem leg.

Børneplakater med design

Du finder hos Smilbart helt unikke og personlige dyreplakater som du sammen med børnene kan bestemme hvilke børneplakater I synes passer til børneværelset. Vi gør meget ud af at de søde dyreplakater skal udstråle personlighed på en sød og charmerende måde.