Lær alfabetet med læringsplakater

Hos Smilbart finder du simple, flotte og super trendige læringsplakater til børneværelset. Vi har udviklet og designet vores læringsplakater ud fra, at de skal være så simple som muligt, således at hver plakat passer ind på de fleste børneværelser, og dermed stor sandsynlighed, at en gave som en Smilbart læringsplakat netop vil falde I god jord hos modtageren. Ved at have en af vores lærerige plakater på børneværelset eller ved legehjørnet I stuen, vil den lille kunne blive mere og mere klar til skolestaren, i et roligt og afslappende tempo.

 

Vi anbefaler alle vores kunder at tilkøbe en læringsplakat til børnene inden skolestart, for at barnet har nogle gode forudsætninger for at få det sjovt med at lære, inden de mange skoleår begynder. Til at lære alfabetet har vi udviklet og designet 2 forskellige læringsplakater. Den første og super enkelte ABC plakat indeholder stort set hele vores udvalg af børneplakater som fås på shoppen. Hovedfokus på vores ABC plakat har været at skabe en så simpel plakat, således den blev overskuelig for den lille, som netop skal i gang med at lære det danske alfabetet for første gang. Ved siden af den enkelte ABC plakat, har vi i starten af 2019 udviklet en ny alfabet plakat med helt nye dyremotiver, for at skabe en kontrast til den enkelte ABC plakat. Således har du muligheden for at vælge en helt anden alfabet plakat, hvis hovedfokus var at skabe en simpel og flot alfabet plakat med en større sværhedsgrad. Sammen med alfabetet, er at finde den søde tal plakat. Tal plakaten indeholder et stort billede af den søde giraf, som sidder klar til at hjælpe børnene med at lære tallene 1-10.

 

På shoppen finder du naturligvis også det søde verdenskort, som indeholder alle vores illustrationer fordelt på verdens kontinenter. Hvordan lærer barnet med en verdenskort plakat? ”Hvorfor er løven i Afrika?” og hvor har mor og far rejst hen inden baby kom til verden? En Smilbart verdenskort plakat åbner op for sjove historier og nysgerrige spørgsmål, som alt sammen er med til at skabe minder for famillien.

Læringsplakater til børn

Se her vores spændende udvalg af læringsplakater til børneværelset her. Vi har design plakater, der gør det nemmere og sjovere for børn at lære tallene, alfabetet og samtidig få en forståelse af, hvordan verden hænger sammen på jorden, ved hjælp fra den flotte verdenskort plakat. Med læringsplakater kan den lille lære bogstaverne og tallene, ved at træne alfabetet og tallene på en sjov og lærerig måde, mens barnets har det sjovt med de forskellige bogstav- og tal lege, inden den store og spændende skolestart.

 

Læringsplakater er mere end blot skolelege. Smilbart læringsplakater er designet således de alle sammen pynter på børneværelset og skaber en dejlig varm og glædesfuldt stemning. Læringsplakater kan såvel som vores almindelige børnelakater, sættes op foran den lille, så den lille har noget sødt at kigge på, mens der gøres klar.

 

Vores læringsplakater er alle designet ud fra et personlig ønske og tanke omkring hvordan de vil se bedst ud på et børneværelse. Vi gør opmærksom på at alle læringsplakater giver den bedste effekt og flotteste resultat i størrelsen 50x70cm, da en plakat som ABC plakaten tydeliggøre dyrene på plakaten eller f.eks. det søde verdenskort, som indeholder et bredt udvalg af alle vores dyremotiver. Vores læringsplakater er trykt på 250g kvalitets plakatpapir, som mindsker risikoen for skade pga. den lækre kvalitet. Børn vokser hurtigt og pludselig står børnene klar til første skoledag. Derfor så vi skabt en mulighed for at skabe minder på en sjov og anderledes måde. Vi har naturligvis udviklet de sødeste højdemålere inkl. en super lækker A4 magnetramme, så højdemåleren kan hænges op få sekunder efter modtagelse. Med en Smilbart højdemåler kan I sammen notere den hurtige vækst måned for måned, og finde højdemåleren frem og vise til barnet, når det en dag er blevet størrere. Sagt på en anden måde kan du med Smilbart læringsplakater ikke blot skabe sjove stunder som inkluderer læring og leg. Du skaber også værdifulde og sjove minder, som altid vil blive husket.

Sammenspillet mellem leg og lærings kan betyde meget. Særligt i starten, når det handler om at barnet skal lærer ting, som ham eller hende den lille vil møde så snart det ringer ind til skolestart. Hos Smilbart har vi et smalt men gennemførte, synes vi selv, læringsplakater til børneværelset. Udover at barnet kan begynde at lære med de søde plakater, har hver plakat også den unik egenskab, at de passer sammen med alle vores børneplakater på shoppen. Det betyder at du med fordel kan bestille en af vores læringsplakater sammen med nogle af de søde dyremotiver, som også er at finde på ABC plakaten.

Smilbart garanterer:

 

Flueben Fri fragt fra 499,-
Flueben 30 dages returnering
Flueben
1-3 dages levering
Flueben
5 stjerner på Trustpilot

Om Smilbart

 

Smilbart er en virksomhed med fokus på børneværelset. Vi producerer og designer små søde dyreplakater, som passer ind på de fleste børneværelser.