Om Smilbart

Velkommen til! 🙂 Mit navn er Necklas og jeg står bag Smilbart.dk (også kaldet Smilbart Design). Det hele startede en dag i august 2017 da min kære søster, Maria, præsenterende mig for et motiv hun havde lavet hvorpå en lille sød pindsvin var placeret i midten. Lige fra den dag stod det klart, jeg simpelthen måtte prøve at finde mine egne motiver og placere dem på en enkel måde, men stadig med farve på selve dyremotivet, så det fik en form for mere “enkelthed” over sig.

Inden længe stod jeg med 6 forskellige plakater, få antal af hver, en webshop og en Instagram profil hvor flere af følgerne allerede havde vist stor interesse for projektet ”Smilbart Design”. Stille og roligt kom flere forskellige plakater på webshoppen, som den dag i dag består af mere end 50 forskellige søde dyreplakater.

Glæden ved at skabe noget folk sætter pris på og glæder sig ved, er ubeskrivelig. At modtage beskeder fra kunder om hvordan plakaterne benyttes i deres hjem og hvor meget glæde børnene får af de lærerige plakater: ABC, tal og verdenskort plakaten, er med til at gøre arbejdet med Smilbart til ordet ”Smilbart” – frembringer et smil på læben 🙂

”Når noget er populært på Facebook er det delbart. Når noget er sødt og giver et smil på læben, er det Smilbart.”