Om Smilbart

Velkommen til! 🙂 Mit navn er Necklas og jeg står bag Smilbart.dk. Det hele startede en dag start august 2017 da min kære søster, Maria, præsenterede mig for et motiv hun havde lavet hvorpå en lille sød pindsvin var placeret i midten. Lige fra den dag stod det klart, jeg måtte simpelthen prøve at finde mine egne motiver og placere dem på en enkel og genkendelig måde, med farve på selve dyremotivet, så det fik en form for “enkelthed” over sig.

Inden længe stod jeg med 4 forskellige plakater, få antal af hver, en webshop og en Instagram profil hvor flere af følgerne allerede havde vist stor interesse for ”Smilbart”. Stille og roligt kom flere forskellige plakater på webshoppen, som den dag i dag består af mere end 50 forskellige søde børneplakater.

Processen ved at skabe noget som glæder andre, er ubeskrivelig, ubeskrivelig motiverende. At modtage beskeder fra kunder om hvordan Smilbart interiør benyttes i hjemmet og hvor meget glæde børnene får af de søde læringsplakater: ABC, tal og verdenskort plakaten, er med til at gøre arbejdet med Smilbart til ordet ”Smilbart”, da det frembringer et smil på læben 🙂

”Når noget er populært på Facebook er det delbart. Når noget er sødt og giver et smil på læben, er det Smilbart.”

Artikler – Læs mere HER.

Samarbejdspartners

Fonvig Group   |   Hyfda  |   Jeres Gulvsliber   |  WordPress Forum