Trærammer til plakater

Plakatrammer & trærammer

Oplev de søde Smilbart dyreplakater i disse utrolig flotte trærammer. Med en Smilbart træramme, fås en flot ramme, til de søde børneplakater. Vi har samlet alt på et sted. Bestiller du plakater og rammer, indrammer vi dine plakater, så de er klar til ophængning ved modtagelse.

3 stk. trærammer – Brune
399 DKK – 600 DKK

3 stk. trærammer – Hvide
399 DKK – 600 DKK

1 stk. træramme – Hvid
200 DKK

1 stk. træramme – Brun
200 DKK

A3 ramme til plakater

Med en flot A3 ramme til de søde Smilbart plakater får du lige præcis det udtryk som giver det perfekte resultat til de kære dyreplakater. En A3 ramme til plakater fra Smilbart er en super flot og brugervenlig plakatramme størrelse til børneværelset. Hvorfor A3 ramme? Fordi vi har fået muligheden for at give dig den flotteste A3 ramme størrelse til børneværelset, som vi håber du kommer til at opleve.

Trærammer

Hvad er Smilbart trærammer egentlig for noget? Flotte enkelte og stilfulde trærammer til værelset, som passer perfekt til alle vores plakater i A3 str. På shoppen. Vi forhandler 2 forskellige former for trærammer. Vi har flotte hvide trærammer, som er af materialet natur eg med flot hvid maling på. Ligeledes har vi flotte brune natur eg trærammer som giver et super flot og lyst udtryk. De flotte trærammer kan købes separat og i pakker. Ved at købe Smilbart trærammer i pakker sparer du altså hele 201 DKK.

Plakatramme

Find den perfekte plakatramme til børneværelset. Vi har et udvalg af hvide og brune trærammer til børneværelset, som skaber en smuk helhed med de søde dyreplakater. Har du ramme til dine plakater? Tag et kig på de søde Smilbart rammer, som passer til lige præcis de børneplakater du synes om. Vi leverer dine plakatrammer i 100% sikker emballage indrammet, så du med det samme kan gøre brug af de flotte billeder i vores flotte plakatrammer.

Hvide træammer til plakater

Vores hvide træramme passer, ligesom vores brune trærammer til alle A3 plakater og har et stilrent design. Ved køb af 3 stk. hvide trærammer sparer du DKK 201,- og tilbuddet passer perfekt når du køber vores højdemåler pakketilbud hvor der medfølger 3 stk. A3 plakater, heraf har du trærammer til alle dine plakater.

Brune træammer til plakater

Til alle vores plakater kan du tilkøbe en af vores brune plakatrammer som passer til alle vores plakater. Ligesom vores hvide A3 trærammer, kan du købe 3. stk brune trærammer og sparer DKK 201,- dette passer særligt godt med vores læringspakke tilbud hvor du får 3 stk. læringsplakater. Om du bestiller brune trærammer eller hvide trærammer, sørger vi for at levere plakaterne indrammet, så de er klar til ophæng med det samme.

ABC Plakat

Har du set vores søde ABC plakat til børneværelset? Plakaten er ideel til den lille ny som på et tidspunkt starter i skole. Med en ABC plakat kan i sammen snakke om alverdens dyr. Hos Smilbart har vi et væld af flere forskellige børneplakater til børneværelset, som sammen med de flotte læringsplakater skaber en helhed og et gennemgående Smilbart tema på shoppen.

Wallstickers til Børn

Flotte Wallstickers til børneværelset er også at finde i vores sortiment. Se de flotte wallstickers.