Rammer til børneplakater

Oplev de søde Smilbart dyreplakater i disse utrolig flotte trærammer. Med en Smilbart træramme, fås en flot ramme, til de søde børneplakater. Vi har samlet alt på et sted. Bestiller du plakater og rammer, indrammer vi dine plakater, så de er klar til ophængning ved modtagelse.

3 stk. trærammer – Brune
399 DKK – 600 DKK

3 stk. trærammer – Hvide
399 DKK – 600 DKK
DENNE VARE ER UDSOLGT

1 stk. træramme – Hvid
200 DKK
DENNE VARE ER UDSOLGT

1 stk. træramme – Brun
200 DKK

Børneplakater
Blandt vores sortiment finder du søde dyreplakater og lærerige tal og ABC plakater til børneværelset. Med de flotte Smilbart rammer sørger vi for at du som kunde får en tilfredsstillende service – vi sørger for at indramme plakaterne således de står klar til levering. De flotte design plakater passer perfekt sammen med de flotte rammer, hvorfor vi har valgt helt specifikke rammer til de søde dyyreplakater og børneplakater

Plakater til børn
Vælg mellem over 50 forskellige design plakater til børneværelset. De søde børneplakater og læringsplakater, danner tilsammen et gennemgående tema, som gør at du kan føre temaet videre fra børneværelset til legehjørnet eller hvor pladsen er til det. Har du set vores søde højdemåler? Med den søde højdemåler følger en eksklusiv magnetramme, således I sammen kan vælge et sted at hænge plakaten op ved levering. Når plakaten er placeret på væggen, begynder det sjove! Hvor meget vokser den lille på bare få måneder? Rigtig meget! Tag et kig på den søde højdemåler til børn og børneværelset.