Stjernetegn plakater til børn

Vi er så stolte over at vi nu er kommet igang med den sødeste serie af små Smilbart stjernetegns dyr. De er simpelthen så søde og flotte! Tag et kig her.

Skorpionen
170 DKK

Vædderen
170 DKK

BØRNEPLAKATER

Søde plakater med stjernetegn til børn. Vi har nu lanceret 2 af vores super søde stjernetegn til børneværelset. Med de søde Smilbart dyreplakater kan sammensætningen af søde børneplakater sætte lige præcis det præg på børneværelset du vil have. Er du vild med nuttede stjernetegn til børn med de super søde plakat med dyr? Et stjernetegn bliver ikke mere personlig og slet ikke når du har valgmuligheden for at vælge en sød lille ven til den lille. En stjernetegn plakat fra Smilbart består af søde dyremotiver med tilhørende unik tvist af stjernetegn og dato på plakaten.

 

Plakat med stjernetegn

Vi udvikler løbende flere stjernetegn plakater, som alle sammen bruges de rette tid på, så vi får lige præcis det udtryk vi vil have du også bliver glad for. Derfor har vi i første omgang lanceret stjernetegn skorpion til den lille som er født mellem den 23 Okt. – 21. Nov. Den søde stjernetegn skorpion plakat står super skarps med den søde store øjne og lille hårtot.

 

Stjernetegn

Vi har sammen med stjernetegn skorpion udviklet det søde stjernetegn vædder, som passer perfekt sammen med alle vores plakater på shoppen. Hos Smilbart har vi en rød tråd bestående af et gennemgående tema af samtlige dyreplakater, læringsplakater og wallstickers til børn, som passer perfekt sammen. Det er lige meget hvilke plakater du vælger, så har vi taget højde for at hele sortimentet skal passe sammen. At hele vores serie af søde dyreplakater passer sammen, gælder selvfølgelig også vores super populære og flotte plakatrammer til børneværelset.

 

Børneplakater

Søde stjernetegn og lærerige plakater er også at finde på shoppen. Er du til søde dyr med hver deres unik udseende? Tag endelig et kig på vores søde børneplakater til indretning af vægdekoration af børneværelse.