ABC plakat – Hvid

179,00 kr.399,00 kr.

Lær bogstaverne med en ABC plakat

ABC plakat med det danske alfabet. Hjælp den lille godt i gang med en sød smilbart ABC plakat.

DETALJER
  • Format: 29,7 cm x 42 cm (A3) eller 50 cm x 70 cm
  • Alder: 0-5 År
  • Hvid baggrund

Køb rammer til plakaterne >HER<

📦 Vi pakker din ordre i dag

🚛 Gratis levering

🇩🇰 Dansk produktion

🥰 Køb sammen – Spar mere

ABC plakat

Det hele startede med én enkel ide, om udvikling af lærerige produkter til børneværelset. Derfor var det en naturlig udvikling, at valget blev, at vi simpelthen måtte igang med at designe denne super søde og nuttede ABC plakat til børneværelset. Med en original Smilbart ABC plakat, får barnet hurtig glæde af en lærerige børneplakat, som både følger tidens trends, med et roligt, lækkert og enkelt design. Med konceptet ”læring gennem leg”,  blev vores hovedfokus med denne ABC plakat, at den først og fremmest skulle indeholde vores dyremotiver, som også kan købes som børneplakater, kombineret med at være sjov, interessant og inspirerende for den lille.

ABC Plakat Lær Bogstaver

ABC plakaten indeholder stort set alle dyremotiver, som hver for sig kan bestilles på shoppen. En Smilbart ABC plakat er et godt værktøj for den lille som snart skal introduceres til skolen. Med ABC plakaten får barnet en rolig start på det danske alfabetet. Det er nemlig vigtigt for barnet, at der er en vis ro til at lærer. På denne måde kan man være med til at sikre, at barnet samtidig får en sjov start på ”det at lærer alfabetet”, hvad man kommer til at lærer så snart skolen starter. Når kunder bestiller ABC plakater fra Smilbart, er det udover at være en sød, sjov og inspirerende læringsplakat, nemlig et super hyggeligt frirum hvor I sammen kan snakke om det danske alfabetet og på denne måde have familietid, samtidig med at barnet stifter bekendtskab med alfabetet.

Vi anbefaler alle vores kunder, at bestille ABC plakaten i størrelse 50 x 70 cm, hvis den skal bruges som læringmateriale, da alle de søde Smilbart dyremotiver, på denne måde bliver mere tydelige og dermed lettere for barnet at gå til. Sammen med vores ABC plakat har vi også udviklet en tal plakat og en verdenskort plakat. Vi synes det er vigtigt at følge med udviklingen, som også omfatter at følge med tidens trends. Derfor synes vi også I sammen skal få glæde af denne søde og lærerige plakat. Har du set vores anden version af en sød alfabet plakat i str. 50×70 cm?