ABC Plakat

170,00 DKK

ABC Plakat

Kom godt i gang med alfabetet med vores super lækre og søde ABC plakat til børneværelset. ABC plakaten har en super kvalitet. Alle dyrene er offset trykt på plakaten - hvilket betyder at plakaten har en enorm kvalitet, som også kan mærkes på det lækre plakatpapir. Denne ABC plakat er i størrelsen A3 og passer perfekt med vores øvrige børneplakater.

 

DETALJER
  • Format: 29,7 cm x 42 cm (A3)
  • Alder: 0-5 År
  • Hvid baggrund

ABC Plakat: Alfabetdyr

Er den lille begyndt at interessere sig for alfabetet? Vores ABC plakat er udviklet med fokus på at holde den så "ren" som overhovedet muligt, så barnet får en roligere start med vores ABC plakat. Ligeledes har vi udviklet en håndtegnet alfabet plakat, som har en noget højere sværhedsgrad end denne ABC plakat. Plakater med bogstaver. Med en ABC plakat lærer barnet om de danske bogstaver og derfor har vi selvfølgelig også udviklet en 123 plakat til børneværelset. Den nuttede tal plakat består har tallene 1-10 kombineret med den søde giraf som altid står klar til at hjælpe med tallene.

Få en gratis ABC Plakat

Kunne du godt tænke dig at få fingrene i en ABC plakat kvit og frit? Hver eneste måned på vores Facebookside: Smilbart Design har vi en konkurrence om en gratis ABC plakat til en heldig vinder. Så hvis du føler dig heldig og du gerne vil have fingrene i den flotte alfabet plakat, så hop ind forbi vores Facebookside og deltag i vores "ABC Plakat Konkurrence" eller nogle af vores mange andre lukrative konkurrencer vi kører.

Andre plakater som denne

Vores Alfabet plakat er ikke vores eneste læringsplakat du finder på webshoppen, vi har nemlig udarbejdet og designet flere variationer af vores alfabet plakater og andre typer indlæringsplakater som du og dit barn kan lege og lære med.

Relaterede Produkter