ABC, Tal & Verdenskort (50x70cm) Uden rammer

900,00 DKK 700,00 DKK

Ryd

Tag på opdagelse med et Smilbart verdenskort og fortæl barnet hvor du har rejst inden barnet kom til verden. Sammen kan I skabe hyggelige stunder og sjove historier, omhandlende den store verden, som naturligvis kan være en sjov størrelse for den lille. Alfabet plakaten er en dekorativ plakat som også er en spændende måde at øve det danske alfabet. Plakaten har til formål at udstråle glæde, med dens mange charmerende dyremotiver. Ligeledes kan plakaten bruges til at fundere over de mange sjove dyr mens verdenskortet fortæller hvor nogle af dyrene på alfabet plakaten lever.

ABC: 50x70 cm
Tal plakat: 50x70 cm
Verdenskort plakat: 50x70 cm

Ramme medfølges ikke

PÅ LAGER!
📦 Hurtig levering 1-3 dage
Sikker betaling med kort og MobilePay

 

5/5 stjerner på Trustpilot
 
TrustPilot

 

Dette siger vores kunder

"Jeg havde slet ikke regnet med, at jeg skulle opdage lille Emil på 3 år sidde og øve alfabetet for sig selv inde på værelset...😍" - Charlotte L.
TrustPilot

 

"Tusind tak for de lækreste plakater til vores nye børneværelse! Der bliver ikke snakket om andet end alle de kære dyr som nu hænger på væggen" - Henriette L.
TrustPilot
 
"Fantastisk service og vidunderlige billeder mm. Min datter elsker dem! Snart ikke mere plads på hendes værelse..." - Mette B.
TrustPilot

Relaterede Produkter

Verdenskort Plakat Børn Læring

199,00 DKK399,00 DKK

Tal plakat Læring

199,00 DKK399,00 DKK

ABC Plakat Læring Børn

199,00 DKK399,00 DKK

Smilbart garanterer:

 

Checkmark Fri fragt fra 499,-
Checkmark 30 dages returnering
Checkmark 1-3 dages levering
Checkmark 5 stjerner på Trustpilot

 Smilbart Danmark

Om Smilbart

 

Smilbart er en virksomhed med fokus på børneværelset. Vi producerer og designer små søde dyreplakater, som passer ind på de fleste børneværelser.