Alfabet Plakat

300,00 DKK

Alfabet plakat

Sød alfabet plakat til børneværelset. Denne alfabet plakat indeholder et dyr på hvert bogstav. Er barnet lige begyndt på alfabetet og er du derfor på udkig efter en alfabet plakat som kan udfordre den lille med lidt sværere (og super nuttede) dyr, kan vi med garanti anbefale denne alfabet plakat.

 

Format: 50 cm x 70 cm (Denne Alfabet plakat findes kun i 50x70cm, da dette giver det bedste udtryk for denne plakat.

Alfabet plakat

Er du på udkig efter en flot, sød og unik alfabet plakat til børneværelet? Denne alfabet plakat indeholder et dyr på hver plads. Se fx. det søde hamster eller den stribede zebra. Er dit barn i forvejen langt med alfabetet, kan vi med fordel anbefale denne alfabet plakat, som indeholder flere dyremotiver som ikke alle er lige let at udtale.

Den super søde og lærerige plakat, indeholder vores egne designs. Du finder kun disse dyremotiver på denne alfabet plakat. Hver dyr illustrerer hhv. det respektive bogstav som dyret er placeret ud for. Med denne håndtegnet alfabet plakat, kan barnet lærer det danske alfabet på en hyggelig og sjovt måde, sammen med mor eller far. En alfabet plakat skal være sjov og interessant for barnet. Denne håndtegnet alfabet plakat er en super gaveide til det nye eller gamle børneværelse.

Inden barnet begynder i skole, er det en god ide at blive bekendt med det danske alfabet. På denne måde får barnet en god start med det at lærer, samtidig med at være godt med til skolestart. Plakaten er mere end blot lærerige. Den er også lavet perfekt til at udfylde den tomme væg på børneværelset. En farverig alfabet plakat med unikke Smilbart dyremotiver, kombineret med læring.

Plakat med bogstaver

En plakat med bogstaver er én ting. Noget helt andet er en sød plakat med bogstaver og søde dyr, som på alle måder er med til at barnet husker bogstaverne, da forskning også vist, at en plakat med bogstaver og dyr gør, at barnet netop husker de respektive bogstaver og dyr bedre.

Plakat med alfabetet

Der findes mange forskellige plakater med alfabetet. Men der findes kun få, som skiller sig ud, som er spændende og super interessante. Derfor har vi udviklet vores bud på en sjov, spændende og inspirerende lærende plakat med alfabetet. Plakaten består af 250g tykt kvalitet plakatpapir, som gør oplevelsen markant bedre, så snart du modtager den flotte alfabet plakat og mærker det lækre glatte vandlak på overfladen.

 

Relaterede Produkter

Verdenskort Plakat Til Børneværelset

170,00 DKK300,00 DKK

Tal Plakat Børneværelse

170,00 DKK300,00 DKK

ABC Plakat Alfabet Børnebilleder

170,00 DKK300,00 DKK

Smilbart garanterer:

 

Flueben Fri fragt fra 499,-
Flueben 30 dages returnering
Flueben
1-3 dages levering
Flueben
5 stjerner på Trustpilot

Om Smilbart

 

Smilbart er en virksomhed med fokus på børneværelset. Vi producerer og designer små søde dyreplakater, som passer ind på de fleste børneværelser.