Alfabet Plakat (50x70cm)

199,00 kr.499,00 kr.

Alfabet plakat

Sød alfabet plakat til børneværelset. Denne alfabet plakat indeholder et dyr på hvert bogstav. Er barnet lige begyndt på alfabetet og er du derfor på udkig efter en alfabet plakat som kan udfordre den lille med lidt sværere (og super nuttede) dyr, kan vi med garanti anbefale denne alfabet plakat.

Format: 50cm x 70cm

Se alle vores søde børneplakater

📦 Vi pakker din ordre i dag

🚛 Gratis levering

🇩🇰 Dansk produktion

🥰 Køb sammen – Spar mere

Alfabet plakat

Er du på udkig efter en flot, sød og unik alfabet plakat til børneværelet? Denne lærerig plakat indeholder et dyr ved alle bogstaver. 

Den super søde og lærerige plakat, indeholder vores egne designs. Du finder kun disse dyremotiver på denne alfabet plakat. Hver dyr illustrerer hhv. det respektive bogstav som dyret er placeret ved siden af. Med denne håndtegnet alfabet plakat, kan barnet lærer det danske alfabet på en hyggelig og sjovt måde, sammen med mor eller far. En alfabet plakat skal være sjov og interessant for barnet. Denne håndtegnet alfabet plakat er en super gaveide til det nye eller gamle børneværelse.

Inden barnet begynder i skole, er det en god ide at blive bekendt med det danske alfabet. På denne måde får barnet en god start med det at lærer, samtidig med at være godt med til skolestart. Plakaten er mere end blot læreringmateriale. Den er også lavet perfekt til at udfylde de tomme vægge på børneværelset. En farverig alfabet plakat med unikke Smilbart dyremotiver, kombineret med læring og leg. Vi har også en anden udgave af en ABC plakat på shoppen.

Plakat med bogstaver

En plakat med bogstaver er én ting. Noget helt andet er en sød plakat med bogstaver og søde dyr, som på alle måder er med til at barnet husker bogstaverne, da forskning også vist, at en plakat med bogstaver og dyr gør, at barnet netop husker de respektive bogstaver og dyr bedre. Læs mere om alfabetet her.

Plakat med alfabetet

Der findes mange forskellige plakater med alfabetet. Men der findes kun få, som skiller sig ud, som er gennemarbejdet og tænkt med børnene for øre – siger vores kunder. Derfor har vi udviklet vores bud på en sjov, spændende og inspirerende lærende plakat med alfabetet. Plakaten består af 250g tykt kvalitet plakatpapir, som gør oplevelsen markant bedre, så snart du modtager den flotte alfabet plakat og mærker det lækre glatte vandlak på overfladen. Vi anbefaler alle vores kunder at bestille lærerige plakater i str. 50x70cm hvis de skal bruges til at læringsmateriale. For glem ej! De kan stadig bruges i mindre størrelser! Vi har to forskellige alfabet plakater på shoppe. Den anden ABC plakat kan bestilles med under kategorien læringsplakater