Shop julegaver i dag

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Alfabet (håndtegnet), Tal & Verdenskort (50x70cm)

495,00 DKK

Tag på opdagelse med et Smilbart verdenskort og fortæl barnet hvor du har rejst inden barnet kom til verden. Sammen kan I skabe hyggelige stunder og sjove historier, omhandlende den store verden, som naturligvis kan være en sjov størrelse for den lille. Alfabet plakaten er en dekorativ plakat som også er en spændende måde at øve det danske alfabet. Plakaten har til formål at udstråle glæde, med dens mange charmerende dyremotiver. Ligeledes kan plakaten bruges til at fundere over de mange sjove dyr mens verdenskortet fortæller hvor nogle af dyrene på alfabet plakaten lever.

Alfabet plakat (håndtegnet): 50×70 cm
Tal plakat: 50×70 cm
Verdenskort plakat: 50×70 cm

Ramme medfølges ikke

Se alle vores søde børneplakater

PÅ LAGER!
📦 Hurtig levering 1-3 dage
Sikker betaling med kort og MobilePay

 

5/5 stjerner på Trustpilot
Rating

 

Dette siger vores kunder

“Jeg havde slet ikke regnet med, at jeg skulle opdage lille Emil på 3 år sidde og øve alfabetet for sig selv inde på værelset…😍” – Charlotte L.
TrustPilot

 

“Tusind tak for de lækreste plakater til vores nye børneværelse! Der bliver ikke snakket om andet end alle de kære dyr som nu hænger på væggen” – Henriette L.
TrustPilot
 
“Fantastisk service og vidunderlige billeder mm. Min datter elsker dem! Snart ikke mere plads på hendes værelse…” – Mette B.
TrustPilot