Dinosaur Børneplakater

Dinosaur Plakat

170,00 DKK

Dinosaur plakat

Den søde dinosaur plakat med smukke blå farvebelagte nuancer, skaber den perfekte udstråling, kombineret med et stort smil.

 

DETALJER
  • Format: 29,7 cm x 42 cm (A3)
  • Alder: 0-5 År
  • Hvid baggrund

Dinosaur plakat til drengeværelset

Hos Smilbart har vi fortolket vores egen dinosaur og printet den som en fantastisk sej plakat. Dinosaur-motivet har sort-hvide øjne og blå hud og med 3 "pigge" på ryggen, med et stort og venligt smil og en bedårende dino hale, er vores dinosaur plakat et hit blandt drengene.  Dinosaurplakaten er trykt på miljøvenligt papir som er beregnet til plakater og anden vægdekoration. Børneplakaten er velegnet til drengeværelset da denne dinosaur er et meget "drenget" dyremotiv og det er bestemt også faldet i god jord hos vores kunders børn. Dinosaur plakaten er en del af vores serie af børneplakater og er samtidigt en del af vores specialdesignet dyremotiver som er fortolket af os hos Smilbart, og du finder derfor ikke dette dinosaurmotiv trykt andre steder end hos Smilbart. Dinosauren ligner mest den ene af to hovedgrupper af dinosaurer ved navnet "ornithischier" som var planteædere med tandløst næb, kraftige kindtænder, en ekstra knogle i underkæben (predentale) samt bagudvendt sædeben i bækkenet. De havde muskuløse kinder, hvilket ellers kun kendes fra pattedyr. Dino plakaten er en fiktiv repræsentant for dinosaurgruppen "ornithischier" fortolket på vores helt egen Smilbart-måde.

Sikkert handel & hurtig levering

Når du køber vores dinosaur plakat, en anden af vores børneplakater eller produkter på vores hjemmeside kan du føle dig helt tryg. Vi har sikkerheden i top og passer på dine data. Vi har en hurtig afsendelse af vare,, Alle vores varer sendes afsted indenfor 24 timer og de fleste af vores kunder modtager deres pakker indenfor 1-2 dage fra ordregivelse hvilket vi sætter en stor ære i at opretholde og er stolte af at kunne tilbyde vores kunder.

Relaterede Produkter