Elefant Plakat – Lyserød

170,00 DKK

Elefant Plakat

Den søde Elefant plakat med lyserød baggrund. Dette motiv fås også med hvid baggrund og passer både til drengeværelset og pigeværelset.

 

DETALJER
  • Format: 29,7 cm x 42 cm (A3)
  • Alder: 0-5 År
  • Lyserød baggrund

Elefant plakat

Nuttet Elefant plakat til børneværelset. Et lille genert smil kombineret med de store øre, har gjort elefant plakaten til en af de mest solgte børneplakater på shoppen. Elefant plakaten kan med fordel bestilles sammen med vores plakatrammer, som er nøje udvalgt til alle vores A3 plakater. Vi har et stort udvalg af wallstickers til børneværelset med motiver så som elefanten samt flere af de samme motiver som fås som børneplakater.

Plakatrammer

Du kan lige nu spare hele 201 kr. ved køb af 3 stk. flotte hvide eller brune trærammer til de søde børneplakater. Vi indrammer yderligere dine plakater i de flotte rammer, så de er klar til ophæng så snart du modtager de fine plakater i rammer.

Stjernetegn plakater til børneværelset

Sammen med de søde børneplakater har vi netop lanceret en helt ny serie bestående af super søde stjernetegn plakater til børneværelset. Dermed kan du personliggøre væggen med smukke personlige stjernetegn plakater designet med et unikt Smilbart udtryk, som matcher alle vores børneplakater.

Relaterede Produkter