Elefant Plakat – Lyserød

170,00 DKK

Elefant Plakat

Den søde Elefant plakat med lyserød baggrund. Dette motiv fås også med hvid baggrund og passer både til drengeværelset og pigeværelset.

 

DETALJER
  • Format: 29,7 cm x 42 cm (A3)
  • Alder: 0-5 År
  • Lyserød baggrund

Elefant plakat

Nuttet Elefant plakat til børneværelset. Et lille genert smil kombineret med de store øre, har gjort elefant plakaten til en af de mest solgte børneplakater på shoppen. Elefant plakaten kan med fordel bestilles sammen med vores pæne plakatrammer i A3, som er nøje udvalgt til alle vores A3 plakater.

Plakater til pigeværelse

Er du på udkig efter gaven til den lille ny? Den perfekte gave eller det sødeste vægdekoration til pigeværelset må siges at være denne søde elefant plakat med lyserød baggrund. Plakater til pigeværelse eller drengeværelse er at finde hos Smilbart. Til den lille pige har vi flere plakater i lyserød og med lyserød baggrund, som er plakater vores kunder ofte bestiller når de skal finde gaven til den lille pige.

Stjernetegn børn

Sammen med de søde børneplakater har vi netop lanceret en helt ny serie bestående af super søde stjernetegn plakater til børneværelset. Dermed kan du personliggøre væggen med smukke personlige stjernetegn plakater designet med et unikt Smilbart udtryk, som matcher alle vores børneplakater.

Relaterede Produkter