Højdemåler til børn (Pingvin)

350,00 DKK

Børn elsker at følge med i deres hurtige vækst. Sammen kan I nu notere måned for måned eller år for år med denne flotte højdemåler til børn.
Den flotte børnevenlige højdemåler indeholder vores mest populære børneplakater.

Med højdemåleren følger en flot magnetramme - utrolig flot og brugervenligt! Den perfekte gaveide.

Til højdemåleren følger en flot A4 magnet ramme.

Højdemåler til børn med pingvin motiv inkl. ramme

Den søde højdemåler til børn er en af vores 2018 design plakater til vægdekoration. Du behøver hverken lede eller købe en ramme til højdemåleren, da vi automatisk tilføjer en flot magnetramme ved køb af højdemåleren. Denne søde og børnevenlige højdemåler er en utrolig flot vægdekoration til børneværelset. Følg med i barnets udvikling med den søde højdemåler. Sammen kan I notere og følge med i barnets hurtigere udvikling. Perfekt vægdekoration til at huske på de gode minder og samtidig er det super flot pynt på børneværelset.

Højdemåler børn

Vi har designet 2 udgaver af den flotte højdemåler. Den anden udgave består af et mere piget udtryk, hvor du fx. kan finde den søde kaninus, kat og giraf på. Du finder den anden udgave af de nuttede højdemåler til børn lige her. En højdemåler til børn som vægdekoration på børneværelset, er den perfekte gave til den lille. Kan du selv huske hvor sjovt det var at følge med i din egen vækst da du var lille?

Relaterede Produkter

Verdenskort Plakat Til Børneværelset

170,00 DKK300,00 DKK

ABC Plakat Alfabet Børnebilleder

170,00 DKK300,00 DKK