Højdemåler | Pingvin inkl. ramme

350,00 DKK

Højdemåler til børn - Følg med i barnets udvikling

Børn elsker at følge med i deres hurtige vækst. Sammen kan I nu notere måned for måned eller år for år med denne flotte højdemåler til børn.
Den flotte børnevenlige højdemåler indeholder vores mest populære børneplakater.

Med højdemåleren følger en flot magnetramme - utrolig flot og brugervenligt! Den perfekte gaveide.

Til højdemåleren følger en flot A4 magnet ramme.

Højdemåler til børn - vægdekoration

Den søde højdemåler til børn er en af vores 2018 design plakater til vægdekoration. Du behøver hverken lede eller købe en ramme til højdemåleren, da vi automatisk tilføjer en flot magnetramme ved køb af højdemåleren. Denne søde og børnevenlige højdemåler er en utrolig flot vægdekoration til børneværelset. Følg med i barnets udvikling med den søde højdemåler. Sammen kan I notere og følge med i barnets hurtigere udvikling. Perfekt vægdekoration til at huske på de gode minder og samtidig er det super flot pynt på børneværelset.

Højdemåler børn

Vi har designet 2 udgaver af den flotte højdemåler. Den anden udgave består af et mere piget udtryk, hvor du fx. kan finde den søde kaninus, kat og giraf på. Du finder den anden udgave af de nuttede højdemåler til børn lige her. En højdemåler til børn som vægdekoration på børneværelset, er den perfekte gave til den lille. Kan du selv huske hvor sjovt det var at følge med i din egen vækst da du var lille?

Læringsplakater - Alfabet plakat & tal plakat

Har du set vores flotte læringsplakater? På et tidspunkt skal den lille så småt igang med alfabetet. Og hvad er sjovere at øve det danske alfabet på, end en super sød og flot alfabet plakat med de nuttede dyr fra Smilbart? Sammen med den søde alfabet plakat, er at finde den kanon flotte tal plakat, som indeholder vores mest solgte og populære motiv Giraf plakat. Den flotte tal plakat består af den søde giraf plakat og talrækken 1 til 10. Om klokken er mange eller tidlig om morgenen, vil giraffen altid stå klar til at hjælpe den lille med tallene 1 til 10. Vi har i 2018 udviklet den sødeste verdenskort plakat til børn. Det søde verdenskort til børn består af alle vores søde børneplakater med dyr, som du også finder på shoppen.

Relaterede Produkter

Verdenskort Plakat Til Børneværelset

170,00 DKK300,00 DKK

ABC Plakat: Alfabetdyr | Danmarks Favorit Alfabet Plakat med Dyr

170,00 DKK300,00 DKK