Højdemåler (Kaninus) Inkl. A4 magnetramme

350,00 DKK

Højdemåler til børneværelset med Kaninus - Højdemåler børn

Børn elsker at følge med i deres hurtigere vækst. Sammen kan I nu notere måned for måned. Kan du selv huske hvor spændende det var at følge din egen vækst da du var barn? Det er nemlig vildt sjovt! Det synes børnene også.

Højdemåleren indeholder vores mest populære motiver, Kaninus, kat og giraffen.

Til højdemåleren følger en utrolig flot og brugervenlig A4 magnetramme.

Højdemåler til børn

Kan du selv huske hvor sjovt og spændende det var at følge med i din egen vækst da du var barn? Det er nemlig hammer sjovt! Derfor har vi udviklet og designet denne flotte højdemåler i en lidt mere piget version, så der også er en flot højdemåler til børn, til pigeværelset. Med højdemåleren kan I sammen notere måned for måned hvor højt den lille er vokset. Se den første udgave af den flotte Pingvin højdemåler til børn, som består af den flotte højdemåler med Pingvin, Hr.Kanin og Giraf motiverne.

Højdemåler børn

Vi går ikke på kompromis med kvaltieten. Det flotte plakatmateriale er ikke til at tage fejl af. Så snart du modtager plakaten og både ser og mærker kvaliteten på højdemåleren er du ikke i tvivl om den flotte kvalitet af den flotte højdemåler børn og forældre sammen vil blive glad for. Højdemåler til børn.

Læringsplakater til børn

Har du set vores flotte læringsplakater til børneværelset? Dem er vi simpelten så stolte af! De er nemlig med til at føre vores vision om konceptet "sammenspil mellem leg og læring" endnu længere ud! Vi har nemlig udviklet den flotteste alfabet plakat, tal plakat og verdenskort til børneværelset, legehjørnet eller hvorend pladsen er til det. Med den søde alfabet plakat kan I sammen øve alfabetet. Alfabetet bliver lige dét sjovere at øve med de søde dyremotiver på abc plakaten. På alfabet plakaten er også at finde vores søde giraf plakat, som også er at fine blandt vores børneplakater. Den søde giraf er vores absolut mest solgte motiv, hvorfor vi har valgt at lave den sødeste tal plakat med giraffen. Giraffen står nemlig altid klar til at hjælpe den lille med at øve tallene 1 til 10. Hvorfor er løven placeret ud for Afrika og hvorfor er grisen placeret ved Europa? Alt sammen nysgerrige spørgsmål du kan hjælpe den lille med at få besvaret, med vores søde verdenskort til børn.

Relaterede Produkter

højdemåler plakat læringsplakater

859,00 DKK 649,00 DKK

ABC Plakat: Alfabetdyr | Danmarks Favorit Alfabet Plakat med Dyr

170,00 DKK300,00 DKK