Panda Plakat Børn

Panda Plakat

170,00 DKK

Panda Plakat

Sød plakat til drengeværelset & og pigeværelset. Er du også vild med søde pandaer? Den er super sød og passer sammen med alle vores børneplakater.

 

DETALJER
  • Format: 29,7 cm x 42 cm (A3)
  • Alder: 0-5 År
  • Hvid baggrund
📦 Hurtig levering 1-3 dage
🙌🏻 GRATIS HJEMMELEVERING
Sikker betaling med kort og MobilePay
 

 

5/5 stjerner på Trustpilot
 
TrustPilot

Relaterede Produkter

Alfabet plakat | Tal plakat | Verdenskort

Hvis du ikke allerede har set vores flotte læringsplakater kan du gøre det lige her. Vi har i 2018 udviklet en utrolig børnevenlig, overskuelig og flot alfabet plakat så I sammen kan øve alfabetet. Ved siden af alfabetet er tallene. Start med tallene 1 til 10 med den søde giraf tal plakat. På tal plakaten finder du vores populære giraf, som altid står klar til at hjælpe den lille med tallene 1 til 10. Vi har også designet og udviklet et super sødt verdenskort til børn. Sammen kan i snakke om alle de søde dyr på kortet og fortælle hinanden små søde historier. Du kan fx. starte med at pege på netop de lande du har besøgt inden barnet kom til verden, samt hvilke lande i sammen skal besøge. Vi har mere end 50 forskellige søde og nuttede børneplakater på shoppen.

Smilbart garanterer:

 

Checkmark Fri fragt fra 499,-
Checkmark 30 dages returnering
Checkmark 1-3 dages levering
Checkmark 5 stjerner på Trustpilot

 Smilbart Danmark

Om Smilbart

 

Smilbart er en virksomhed med fokus på børneværelset. Vi producerer og designer små søde dyreplakater, som passer ind på de fleste børneværelser.