Skildpadde Børneplakater

Skildpadde Plakat

170,00 DKK

Skildpadde Plakat

Skildpadden med den lækre grønne farve og søde smil udstråler venlighed og spreder glæde på børneværelset, sammen med dens lille lækre hårtot.

 

DETALJER
  • Format: 29,7 cm x 42 cm (A3)
  • Alder: 0-5 År
  • Hvid baggrund

Skildpadde Plakat

Skildpadder er ikke kendt for at være de hurtigste padder på jorden, ej eller de aller langsomste. Den søde skildpadde plakat er i vores sortiment, da vi altid er på udkig efter nye super søde skabninger, som matcher alle de andre søde dyrebilleder vi har her i vores butik. Skildpadden er ingen undtagelse! Læg mærke til dens søde lille smil og smukke grønne farver, kombineret med det sødeste lille strithår. Skildpadden har den samme lækre grønne farve, som f.eks. den søde frø og passer dermed sammen et stort antal af vores børneplakater. Du kan med fordel kombinere skildpadden med flere af de mere grålige eller mørkere nuancerede dyremotiver, som afsejler alt fra nulevende til fortidshistoriske dyr, ja og faktisk også til de sødeste fantasi dyr som den lille enhjørning.

Relaterede Produkter

Abe Plakat til Børn | Køb den søde børneplakat: Abe plakaten

170,00 DKK

Dinosaur Børneplakater

170,00 DKK

Frø Børneplakater

170,00 DKK

Smilbart garanterer:

 

Checkmark Fri fragt fra 499,-
Checkmark 30 dages returnering
Checkmark 1-3 dages levering
Checkmark 5 stjerner på Trustpilot

Om Smilbart

 

Smilbart er en virksomhed med fokus på børneværelset. Vi producerer og designer små søde dyreplakater, som passer ind på de fleste børneværelser.