Gratis levering 1-3 dage

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Krebsen

199,00 DKK

Stjernetegn Krebsen Plakat

Den sødeste lille stjernetegn krebsen plakat, er en flot farverig og nuanceret plakat, som udstråler glæde og som er klar til at få en helt fantastisk start på dagen. Den uimodståelig og kære lille krebs er fuld af glæde, som den udstråler med den lille smil. Stjernetegn plakaten er en ideel mulighed for at personliggøre børneværelset med barnets stjernetegn. Forestil dig den lilles reaktion, når barnet ser den lille krebs ved puslebordet eller når den måske hænger på væggen.

 

DETALJER
  • Format: 29,7 cm x 42 cm (A3)
  • Hvid baggrund

Køb 1 stk. ramme – SPAR 20% → >SE MERE HER<
Køb 3 stk. rammer – SPAR 33% → >SE MERE HER<

PÅ LAGER!
📦 Hurtig levering 1-3 dage
Sikker betaling med kort og MobilePay

 

5/5 stjerner på Trustpilot
Rating

Stjernetegn Krebsen Plakat

Krebsen er omsorgfuld, kærlig og en rigtig god ven. Krebsens udstråling kommer igennem stærke familiær bånd og stærke venskaber. Krebsen har nemlig et behov for gode og stærke venskaber, som er opbygget igennem barndommens år. Derfor kan det naturligvis være et rigtigt fint budskab allerede at fortælle børnene fra start, hvad gode venskaber kan bidrage med. Krebsen er det vi kalder for en “hjælper” – en stålfalst person som gør alt hvad han eller hun kan, for at hjælpe hvor det er muligt. Alle vores stjernetegn er designet og produceret af Smilbart og du kan med fordel kombinere alle vores stjernetegn plakater med børneplakater som er at finde på shoppen. Du kan lærer meget mere om den søde krebs her.

Børn lærer gennem leg med læringsplakater

Børn lærer forskelligt, men vi har særligt erfaret at mange børn elsker at lærer ved at bruge deres “visuelle” og kreative side. Derfor er en læringsplakat en super sød, flot og inspirerende måde hvorpå børn kan lærer f.eks. det danske alfabet…hvis der er en “Abe” på A’s plads, må det betyde at “A står for Abe”, og sådan starter de mange sjove og lærerige timer med en alfabet plakat. Ligeledes kan børn med vores læringsplakater også lærer tallene med en tal plakat eller måske snakke med mor, far eller bedsteforældrene om, hvor de godt kunne tænke sig at rejse hen når de bliver store. Det kan nemlig give anledning til en masse gode, spændende og sjove samtaler, når børn og vokse “leger” med en sød verdenskort plakat.