Gratis levering 1-3 dage

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Fisken

199,00 DKK

Stjernetegn Plakat Fisken

Kender du en lille en som vil blive glad for en stjernetegn fisk plakat, som svømmer rundt i vandet? Vi har her illustreret vores bud på den sødeste lille fisk til børneværelset. Fisken som stjernetegn plakat er med til at personliggøre børneværelset med barnets stjernetegn dateret på en sød og overskuelig måde.

 

DETALJER
  • Format: 29,7 cm x 42 cm (A3)
  • Hvid baggrund

Køb 1 stk. ramme – SPAR 20% → >SE MERE HER<
Køb 3 stk. rammer – SPAR 33% → >SE MERE HER<

PÅ LAGER!
📦 Hurtig levering 1-3 dage
Sikker betaling med kort og MobilePay

 

5/5 stjerner på Trustpilot
Rating

Stjernetegn Fisken

Alle vores stjernetegn er designet og produceret af Smilbart og du kan med fordel kombinere alle vores stjernetegn plakater med de søde Smilbart børneplakater som er at finde på shoppen. Kunne du tænke dig at læse mere om den søde fisk, kan du gøre det ved at klikke her, hvor du kan læse omkring hvad fisken symboliserer. Du kan f.eks. læse omkring stjernetegn fisken, er god til at holde sig selv ved selskab og meget mere. Hos Smilbart har vi et stort udvalg af personlige plakater til børn i alderen 0-5 år, alt fra lærerige plakater til søde dyreplakater, som er med til at skabe glæde og bringe smilet frem på børnenes læber.

Har du set vores lærerige plakater?

Tag f.eks. et kig på vores lærerige plakater, som f.eks. den søde alfabet plakat eller måske den sjove tal plakaten med giraffen? Til at følge med i barnets vækst, har vi en sød højdemåler. Vores højdemålere er særligt populære fordi, de er med til at gemme minder fra barndommen. Husker du selv hvor sjovt det var at følge med i din egen højde dengang du var barn? Det kan du med en Smilbart højdemåler give videre til en lille en, hvor I altid vil kunne finde den søde højdemåler frem og se hvor meget barnet er vokset.