Gratis levering 1-3 dage

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Jomfruen

199,00 DKK

Stjernetegn plakat jomfru

Personliggør børneværelset med den sødeste, lille, generte og smilende ælling med slør. Stjernetegn plakat jomfruen er en ud af tolv forskellige Smilbart stjernetegn. Stjernetegnet Jomfruen, forhandles kun hos Smilbart.

 

DETALJER
  • Format: 29,7 cm x 42 cm (A3)
  • Hvid baggrund

Køb 1 stk. ramme – SPAR 20% → >SE MERE HER<
Køb 3 stk. rammer – SPAR 33% → >SE MERE HER<

PÅ LAGER!
📦 Hurtig levering 1-3 dage
Sikker betaling med kort og MobilePay

 

5/5 stjerner på Trustpilot
Rating

Stjernetegn Plakat Jomfruen

Den søde stjernetegn plakat med jomfruen. Plakaten illustrerer en sød lille ælling, som er lidt genert og samtidig bærer et blåt slør. Jomfruen har en god disciplin og er samtidig en person, som er god til at holde orden på tingene. Bortset fra når der er legetøj og alt det andet som børn selvfølgelig har fremme på børneværelset, når fantasien udfolder sig. Børneværelset er børnenes frirum, derfor er det naturligt for os, når vi designer nye motiver som f.eks. denne søde jomfru plakat, da den afspejler et legeunivers som børnene kender til – et legeunivers fyldt med kreativitet. Jomfru plakaten er en ideel ide at give til barnedåb, fødselsdagen eller som gave til den lille.

Samtidig kan en stjernetegn plakat skabe personlighed på børneværelsets tomme vægge, ved puslebordet eller hvor mor og far synes den skal placeres. Du kan læse mere om jomfruen her. Alle vores stjernetegn er designet og produceret af Smilbart og du kan med fordel kombinere alle vores stjernetegn plakater med børneplakater som er at finde på shoppen. Vi har udviklet alle vores dyremotiver med samme streg, som betyder at når du kombinerer plakater på shoppen, minder de allesammen om hinanden og kan derfor hænge ved siden af hinanden og skabe samme flotte identitet.