Stjernetegn Vægten Stjernetegn Plakater Til Børn

Vægten

170,00 DKK

Stjernetegn - Vægten

Én ting er sikkert: Du kan altid regne med vægtens opbakning. Vægten er en sød lille en, med hjertet på det rette sted, illustreret med et nuttet Smilbart udtryk.

 

DETALJER
  • Format: 29,7 cm x 42 cm (A3)
  • Hvid baggrund

Relaterede Produkter

Stjernetegnet Vægten

Han tror på retfærdighed i alle livets aspekter, og kæmper for dem, der oplever uretfærdighed. Du kan altid regne med Vægtens opbakning og gode råd. Læs mere om stjernetegnet vægten. Han er vild med at være sammen med andre mennesker, og elsker at være ude omkring med vennerne. Generelt kan man sige om Vægten at han - eller hun - er i god balance. Han har en indre ro og et overblik i livet, der bevirker at han tit bliver det rolige centrum for sin omgangskreds og familie, der tit læner sig op ad ham, når de har brug for gode råd eller støtte.

Alle vores stjernetegn er designet og produceret af Smilbart og du kan med fordel kombinere alle vores stjernetegn plakater med børneplakater som er at finde på shoppen.

Smilbart garanterer:

 

Checkmark Fri fragt fra 499,-
Checkmark 30 dages returnering
Checkmark 1-3 dages levering
Checkmark 5 stjerner på Trustpilot

 Smilbart Danmark

Om Smilbart

 

Smilbart er en virksomhed med fokus på børneværelset. Vi producerer og designer små søde dyreplakater, som passer ind på de fleste børneværelser.