Tal plakat

199,00 kr.399,00 kr.

Tal Plakat

Kom sjovt fra start med en smilbart tal plakat. Sammen med vores øvrige læringsplakater, kan I sammen øve på tallene 1 – 10. Den søde plakat med tal er utrolig børnevenlig og overskuelig for den lille. Tal plakaten passer perfekt som vægdekoration til sjov og leg på børneværelset. Med en tal plakat kan I sammen øve på børneværelset, legehjørnet i stuen eller hvorend pladsen er til det.

DETALJER

  • Format: 29,7 cm x 42 cm (A3) eller 50 cm x 70 cm
  • Alder: 0-5 År
  • Hvid baggrund

📦 Vi pakker din ordre i dag

🚛 Gratis levering

🇩🇰 Dansk produktion

🥰 Køb sammen – Spar mere

Tal plakat

Med en sød plakat med bogstaver, kan barnet være på forkant inden skolestart. Særligt tallene 1-10 er med til at danne rammerne for en god start med tallene. Når du køber en lærerig plakaten med tal til dit barn eller som gave til den lille, er du med til at introducere barnet for starten på tallene på en lærerig og sjov måde. Vi har med denne tal plakat forsøgt, at gøre det spændende og interessant at lære. Giraffen er placeret i midten, for da at skabe blikfang og interesse for den søde giraf, men bestemt også for tallene på tal plakaten, som netop er hovedfokuset for dette design. Ligeledes er tallene designet med forskellige dejlige og nuancerede farver, som både er simple, overskuelige, men også så tal plakaten passer ind på børneværelset. Giraffen kan også bestilles separat sammen med vores øvrige søde udvalg af børneplakater til børneværelset.

123 Plakat

Har du nogensinde undret dig over hvad en 123 plakat er? En 123 plakat er akkurat det samme som definerer en tal plakat. En tal plakat har mange navne, om det er tælleplakat, tal plakat eller 123 plakat, så er en sådan plakat med til at danne rammerne for en proaktiv læring på eller udenfor børneværelset. Med en 123 plakat lærer barnet at få en forståelse for tallene, inden skolen starter, samt plusser og minusser bliver det “nye” på skemaet.

Tælleplakat

Det er ikke kun på børneværelset det behøver være sjovt og spændende at tælle. Det kan også gøres spændende i husets andre rum, som f.eks. i stuen. Du kan med fordel flytte rundt på tælleplakaten når den er i ramme. Som en ekstra kvalitet og service, er tælleplakaten lavet i 250g kvalitets plakatpapir med en dejlig lækker glat overflade, så kvaliteten hurtig mærkes ved berøring, når du køber den i str. 50x70cm. Vi har også flere tal plakater på shoppen – se f.eks. denne giraf tal plakat i str. 50×70.