Tal Plakater

170,00 DKK

Tal Plakater

Super enkel tal plakat. "Børnene elsker at gennemgå tallene mens den søde giraf tal plakat sidder og hjælper til" - lyder anmeldelserne fra vores kunder. Denne tal plakat er i størrelsen A3 og passer altså perfekt sammen med størstedelen af vores børneplakater.

 

DETALJER
  • Format: 29,7 cm x 42 cm (A3)
  • Alder: 0-5 År
  • Hvid baggrund

Relaterede Produkter

Børneplakat-ABC Læring Alfabetet

170,00 DKK300,00 DKK

Tal Plakater

Leder du efter en måde hvorpå du kan hjælpe den lille igang med tallene 0-10? Med denne tal plakat i str. A3 eller 50x70, kan du hjælpe den lille med at gøre det sjovt. Vi har udviklet tal plakaten i forbindelse med vores koncept "sammenspil mellem leg og læring". Den populære giraf sidder altid klar til at hjælpe den lille igang med tallene, om det er morgen, middag eller aften. Vi anbefaler denne tal plakat i str. 50x70, da det uden tvivl er den mest populære plakat blandt vores kunder, som vi er meget glade for.

Bogstav plakater

Sammen med denne lækre tal plakat, kan du også finde sjove og lærerige bogstaver plakater til børn. Se fx. den søde ABC plakat hvis du scroller lidt længere ned under "relaterede produkter".

Smilbart garanterer:

 

Checkmark Fri fragt fra 499,-
Checkmark 30 dages returnering
Checkmark 1-3 dages levering
Checkmark 5 stjerner på Trustpilot

 Smilbart Danmark

Om Smilbart

 

Smilbart er en virksomhed med fokus på børneværelset. Vi producerer og designer små søde dyreplakater, som passer ind på de fleste børneværelser.