Verdenskort plakat

170,00 DKK300,00 DKK

Verdenskort plakat

Ved at klikke på produktbillederne kan du se verdenskortet vandret og alle de søde smilbart dyr fordelt over verdens lande. Verdenskort plakaten er offset trykt, hvilket giver den absolut bedste kvalitet. Det smukke verdenskort er trykt på silkpapir, hvilket også er et super unikt materiale, hvorved den dejlige kvalitet med det samme kan mærkes, så snart du rører ved plakaten plakaten.

Ryd

Verdenskort til børn

Med en Smilbart verdenskort til børn plakat får barnet en forståelse for hvordan verden ser ud. Du kan vise barnet hvilke lande du selv har rejst til, hvor I skal hen på ferie og hvad der karakteriserer landende. Den flotte verdenskort plakat viser på en sjov og sød måde, hvordan verden ser ud oppefra. Plakaten passer til både drenge- og pigeværelset og sammen med vores øvrige læringsplakater. Vi har særligt haft fokus på, at verdenskortet ikke må indeholde for meget støj, hvorfor vi har lavet et rolig og enkelt design. Dyrene som de er placeret, eksisterer blandt andet i disse områder, da flere af dyrracerne lever på flere af kontinenterne, eksempelvis elefanten, pindsvinene og skildpadderne - kan I gætte på, hvor ellers de lever?


DESIGNET PÅ PLAKATEN:

Verdenskortet til børn er en plakat der illustrerer jorden som vi oftest ser den "fladt" eller "strukket ud" således at man kan se hele verdenen, modsat en globus man må snurre rundt.
På verdenskortet er der placeret verdenens dyr i deres dertilhørende lande.

Design af Smilbart

Relaterede Produkter

Tal Plakat: Lær dit barn at Tælle Plakat | Køb Vores Flotte 123 Plakat

170,00 DKK300,00 DKK

ABC Plakat: Alfabetdyr | Danmarks Favorit Alfabet Plakat med Dyr

170,00 DKK300,00 DKK