Wallstickers til børn

Hvorfor Smilbart wallstickers? Fordi vi leverer ligeså god kvalitet af wallstickers som vi leverer af plakater. Vores wallstickers til børn udspringer af vores store interesse for interiør og flotte vægdekorationer til børneværelset. Vi forhandler som de eneste i Danmark Smilbart Wallstickers.

4 stk. wallstickers (Valgfri)
350 DKK600 DKK (SPAR 250 DKK)

12 stk. wallstickers (Valgfri)
999 DKK – 1800 DKK

Wallstickers – Montering af Smilbart Wallsticker

I klippet nedenfor fremvises en montering af den søde Kaninus Wallsticker.

WALLSTICKERS FRA SMILBART

Se vores søde og store udvalg af wallstickers til børneværelset i absolut topkvalitet. Når du bestiller Smilbart Wallstickers bestiller du mere end søde dyr. Du bestiller Wallstickers i den absolut bedste kvalitet på markedet. Vores kvalitet af Wallstickers er præcis den kvalitet som Smilbart er kendt for, hvad angår vores søde børneplakater, til børneværelset. Smilbart Wallstickers består af folie. En nøje udvalgt medgørlig og brugervenlig folie som gør, at vores Wallstickers kan tages af og på. 

HVORDAN SÆTTER MAN SMILBART WALLSTICKERS OP?

Smilbart wallstickers er ikke som alm. wallstickers hvor du afmonterer applikationstape. Det kræver kun at du trækker ”klistermærket” af papiret som det medfølger i. Således kan du hurtigt og effekt monterer de søde Smilbart Wallstickers på væggen eller hvor du finder plads til de flotte wallstickers til børneværelset. Vi gør opmærksom på vigtigheden af at have rengjort feltet inden du monterer dine wallstickers. Når du gør klar til at montere dine wallstickers, skal du sørge at der der er en tør ren flade som de søde wallstickers kan klistres på.

HVAD ER WALLSTICKERS?

Wallstickers er en af de mest moderne trends i Danmark når vi snakker vægudsmykning. Wallstickers bruges på postkasser, døre, væggene i stuen, børneværelset og mange flere steder. Med Smilbart Wallstickers har vi fokus på flotte wallstickers til børneværelset i topkvalitet! De flotte klistermærker og wallstickers fås i mange forskellige former og detaljegrade.

INDRETNING AF BØRNEVÆRELSET

Om vi snakker Billige Wallstickers eller Wallstickers i den noget dyre ende, kan man ikke komme uden om at wallstickers er et af de største nuværende trends i Danmark. Vi bruger dem i stuen, på kontoret, i rummene og i særdeleshed også på børneværelset. Hos Smilbart sikrer vi kvalitetskontrol af wallstickers i den absolut højeste kvalitet! Wallstickers i god kvalitet: Vi producerer vores wallstickers selv! Vi går ikke på kompromis med hverken pris eller kvalitet når det omhandler wallstickers til børn. Med wallstickers til børneværelset har I sammen frit spil. Placer jeres wallstickers på væggen, døren eller hvorend i finder det interessant. De flotte wallstickers er med til at danne flotte vægdekorationer på børneværelset.

BILLIGE WALLSTICKERS MED DYR

Kombiner børneværelset, stuen, dit barns frirum med søde børneplakater til børneværelset. Vi har et væld af søde og populære børneplakater. Alle vores wallstickers til børneværelset med tekst, passer helt bevidst sammen med alle vores børneplakater og læringsplakater så som vores enkelte og flotte ABC plakat til børneværelset.